ŽUPNI OGLASI - 30. lipnja 2019.- 13. NEDJELJA KROZ GODINU

1.    U tjednu koji je pred nama slavimo:
u srijedu – sv. Toma, apostol
u petak – sv. Ćiril, monah i Metod, buskup, slavenski apostoli i suzaštitnici Europe. Ujedno je i Prvi petak, prije sv. Mise bit će prilika za ispovijed a nakon sv. Mise bit će klanjanje pred Presvetim oltarskim sakramentom.
u nedjelju -  14. NEDJELJA KROZ GODINU; sv. Mise ovdje u crkvi su u 8, 10 i 18 sati.
2.    U subotu, 06. srpnja, bit će zavjetna sv. Misa na Tavniku u 11 sati. Pozivam sve koji mogu da dođu na ovu sv. Misu iz zahvalnosti prema Bogu i našim precima koji su nam ostavili ovu tradiciju kao izraz svoje vjere i pouzdanja u Boga.
3.    Od katoličkog tiska stigao je novi broj Katoličkog tjednika koji između ostalog u novom broju donosi: u uvodniku o oplakivanju islamističkog diktatora; reportaža o 150 godišnjici trapističkog samostana u Banja Luci; s proslave sv. Ive iz Podmilačja; te promišljanje odgoj za odgovornost... pa ove i druge zanimljive vijesti, informacije i razmišljanja možete pročitati u ovom broju KT kojeg možete uzeti u župnom uredu.
4.    Darovi za crkvu i godižbinu – pročitati.
5.    Mise kroz tjedan – pročitati.
6.    Dragi vjernici želim vas obavijestiti kako me Nadbiskup ovo ljeto želi premjestiti na novu službu u našoj Nadbiskupiji. Pozivam vas na molitvu jedni za druge kako bi Duh Sveti i dalje upravljao i ravnao našim djelovanjem te da u duhu služenja i poslušnosti realiziramo ovaj Dekret.