ŽUPNI OGLASI - 20. SIJEČNJA 2019.- 2. NEDJELJA KROZ GODINU

1.    U tjednu koji je pred nama slavimo:
u ponedjeljak – sv. Agneza, djevica i mučenica
u utorak – sv. Vinko, đakon i mučenik
u srijedu – 2. DEVETNICA U ČAST SV. JOSIPA, sv. Misa je u 16:30 sati dok je u 16 sati krunica i prilika za ispovijed.
u četvrtak – sv. Franjo Saleški, biskup i crkveni naučitelj
u petak – Obraćenje sv. Pavla apostola
u nedjelju – 3. NEDJELJA KROZ GODINU; sv. Mise ovdje u crkvi su u 8, 10 i 17 sati;
2.    Od katoličkog tiska stigao je novi broj Glasnika srca Isusova i Marijina i Katoličkog tjednika. Novi broj tjednika između ostalog donosi: u uvodniku – što znači imati glavu; intervju s kardinalom Kochom, predsjednikom Papinskog viejća za promicanje jedinstva kršćana; o križnom putu kršćana danas u Svetoj zemlji; reportaža o Herceg Novom i sv. Leopoldu Mandiću; pa ove i druge vijesti, razmišljanja i informacije možete pročitati u novom Tjedniku kojeg možete uzeti u župnom uredu.
3.    Darovi za crkvu i godižbinu – pročitati.
4.    Mise kroz tjedan – pročitati.
5.    Vjeronauk je idući tjedan prema rasporedu kao i dogovoreni termini i susreti.
6.    GO HDZ BIH Zenica obaviještava i poziva u četvrtak 24. siječnja na 29. obljetnicu HDZ BIH Zenica koja će biti u Hrvatskom dom s početkom u 18 satai. Obljetnici će nazočiti i predsjednik stranke gosp. dr. Dragan Čović. Svi ste dobrodošli.
7.    U petak, 25. siječnja, Katolički školski centar sv. Pavao slavi svoj Dan škole. Proslava će započeti sv. Misom u 11 sati u crkvi sv. Ilije koju će predvoditi kardinal Vinko Puljić. Nakon sv. Mise u 12 sati  bit će upriličena svečana akademija u amfiteatru Centra. Ravnjatelj poziva sve da dođete te svojim dolaskom uzveličate ovaj događaj i pružite podršku školi koja odgaja i obrazuje našu djecu.
8.    U proteklom tjednu umrla je naša župljanka +ANTONIJA RANČIĆ koja je umrla 13. siječnja u stotoj godini života a ukopana 15. siječnja na groblju Crkvica; Sjetimo je se u svojim molitvama. Pokoj vječni daruj joj Gospodine!