ŽUPNI OGLASI - 17. VELJAČE 2019.- 6. NEDJELJA KROZ GODINU

1.    U tjednu koji je pred nama slavimo:
u srijedu – 6. DEVETNICA U ČAST SV. JOSIPA, sv. Misa je u 16:30 sati dok je u 16 sati krunica i prilika za ispovijed.
u petak – KATEDRA SV. PETRA APOSTOLA
u subotu – sv. Polikarp, biskup i mučenik
u nedjelju – 7. NEDJELJA KROZ GODINU; sv. Mise ovdje u crkvi su u 8, 10 i 17 sati;
2.    Od katoličkog tiska stigao je novi broj Katoličkog tjednika u kojem između ostalog možete pročitati: u uvodniku – o iskustvu dijaloga; razmišljanje – međunarodno i sakramentalno kršćanstvo; poruka Pape za Svjetski dan bolesnika; reportaža o župi u Rakitnom; promišljanje je li matematička ujedno i pravedna podjela... pa ove i druge vijesti, razmišljanja i informacije možete pročitati u novom Tjedniku kojeg možete uzeti u župnom uredu.
3.    Darovi za crkvu i godižbinu – pročitati.
4.    Mise kroz tjedan – pročitati.
5.    Vjeronauk je idući tjedan prema rasporedu kao i dogovoreni termini i susreti.
6.    Udruga Prijatelji Katoličkog školskog centra organizira u subotu, 23. veljače, donatorsko druženje s početkom u 19 sati. Sve što se prikupi od prodaje ulaznica, tombole i aukcije slika bit će namjenjeno unaprijđenju rada Centra. Pozivaju sve koji su povezani s Centrom i žele pomoći u tome da se odazovu. Ulaznice za ovo donatarsko druženje možete kupiti u tajništvu Centra svakim radnim danom po cijeni od 15 KM. Očekuje  vas lijepo druženje uz glazbu i bogatu tombolu.
7.    U proteklom tjednu umrli su naši župljani +DRAGUTIN MARIĆ koji je umro 12. veljače a ukopan 14. veljače na groblju Crkvica;  +ANTO KARAČIĆ koji je umro 13. veljače a ukopan 14. veljače na groblju Crkvica; +JOSIP AKRAPOVIĆ koji je umro 13. veljače a ukopan 15. veljače na groblju Prašnice i +ZORAN ANIĆ koji je umro 14. veljače a ukopan 16. veljače na groblju Prašnice. Sjetimo ih se u svojim molitvama. Pokoj vječni daruj im Gospodine!