ŽUPNI OGLASI - 16. lipnja 2019.- NEDJELJA PRESVETOG TROJSTVA

1.    U tjednu koji je pred nama slavimo:
u četvrtak – SVETKOVINA PRESVETOG TIJELA I KRVI KRISTOVE: TIJELOVO. zapovijedana svetkovina. Sv. Mise bit će u 8 i 18 sati. Nakon obje sv. Mise imat ćemo klanjanje pred Presvetim oltarskim sakramentom.
u petak – sv. Alojzije Gonzaga, redovnik
u nedjelju -  12. NEDJELJA KROZ GODINU; sv. Mise ovdje u crkvi su u 8, 10 i 18 sati.
2.    Iduće nedjelje bit će kanonska vizitacija naše župne zajednice koju će obaviti mons. Pavo Jurišić, gučogoranski arhiđakon. U 10 sati slavit će sv. Misu; u 11 sati imat će susret s vijećnicima pastoralnog i ekonomskog vijeća a popodne obavit će pregled knjiga župne administracije. Pozivam i potičem da dođemo na misu u 10 sati.
3.    Od katoličkog tiska stigao je novi broj Katoličkog tjednika koji između ostalog u novom broju donosi: u uvodniku – o civilizacijskom nazadovanju; sa 4. susreta svećenika Bosne i  Hercegovine; fra Mario Katušić otisnut će se u misije na Kubu; reportaža o župi Presvetog Trojstva u Novom Travniku koju vodi don Anto Ledić; te razmišljanje o Presvetom Trojstvu... pa ove i druge zanimljive vijesti, informacije i razmišljanja možete pročitati u ovom broju KT kojeg možete uzeti u župnom uredu.
4.    Darovi za crkvu i godižbinu – pročitati.
5.    Mise kroz tjedan – pročitati.
6.    BRAK U CRKVI ŽELE SKLOPITI: Žarko Rold rođen 02. svibnja 1988. godine u Zenici od oca Zlatka i majke Bosiljke rođ. Šainović i Vesna Sakač rođena 22. prosinca 1990. u Vrbasu od oca Vlade i majke Ankice rođ. Kustura. Žele se vjenčati u našoj župnoj zajednici 21. lipnja ove godine. Mladencima želim Božji blagoslov u zajedničkom životu.
ISTO TAKO BRAK U CRKVI ŽELE SKLOPITI: Danijel Bojić rođen 19. srpnja 1992. goine u Kaknju od oca Stjepana i majke Anđe rođ. Pezer i Ervina Nikolina Šišić rođena 04. veljače 1991. godine od oca Remze i majke Marine rođ. Sinickij. Žele se vjenčati u Kraljevoj Sutjesci 21. lipnja ove godine. Mladencima želim Božji blagoslov u zajedničkom životu.
7.    U proteklom tjednu umrla je naša župljanka: +ADELINA RAIĆ koja je umrla 11. lipnja a ukopana 12. lipnja na groblju Crkvica. Sjetimo je se u svojim molitvama. Pokoj vječni daruj joj Gospodine!