ŽUPNI OGLASI - 14. srpnja 2019.- 15. NEDJELJA KROZ GODINU

1.    U tjednu koji je pred nama slavimo:
u ponedjeljak – sv. Bonaventura, biskup i crkveni naučitelj.
u subotu – sv. Ilija, prorok i zaštitnik BiH.
u nedjelju -  16. NEDJELJA KROZ GODINU; sv. Mise ovdje u crkvi su u 8, 10 i 18 sati.
2.    U subotu, župa sv. Ilije Proroka slavi svoj Patron. Župnik poziva da dođemo te proslavimo ovog ugodnika Božjega. Svečana sv. Misa je u 11 sati. Povodom proslave Patrona, župni ured organizira nekoliko događanja: danas, 14. srpnja bit će koncert za violončelo i harmoniku u crkvi sv. Ilije s početkom u 19 sati; u utorak, 16. srpnja, bit će izložba u Sinagogi pod nazivom Pjesma Stvorenja s početkom u  20 sati; i u četvrtak, 18 srpnja, predstavljanje knjige Utjeha mesijanske nade u KŠCu s početkom u 19 sati. Pozivaju i na ove događaje.
3.    Od katoličkog tiska stigao je novi broj Glasnika srca Isusova i Marijina, Svjetla riječi i  Katoličkog tjednika koji između ostalog u novom broju donosi: u uvodniku o domaćinima i gostima; s 31. Susreta misonara Crkve u Hrvata; reporaža o filijalnoj crkvi sv. Mihovila Arkanđela, u blizini Visokog; razmišljanje -  odmetnuti od zemlje, odmetnuti od sebe; pa ove i druge zanimljive vijesti, informacije i razmišljanja možete pročitati u ovom broju KT kojeg možete uzeti u župnom uredu.
4.    Darovi za crkvu i godižbinu – pročitati.
5.    Mise kroz tjedan – pročitati.
6.    Uplaćene su Velike mise za +DRAGUTIN ANIĆ, mise je uplatio sin.
7.    U proteklom tjednu umrla je naša župljanka ANKICA AKRAPOVIĆ koja je umrla 11. srpnja a bit će ukopana sutra, 15. srpnja na groblju Prašnice u 16 sati. Sjetimo je se u svojim molitvama. Pokoj vječni daruj joj Gospodine!