ŽUPNI OGLASI - 10. VELJAČE 2019.- 5. NEDJELJA KROZ GODINU

1.    U tjednu koji je pred nama slavimo:
u ponedjeljak – Blažena Djevica Marija Lurdska; ujedno Svjetski dan bolesnika. Povodom toga slaviti ćemo sv. Misu za sve bolesnike u našoj župnoj zajednici. Nakon sv. Mise dijelit ću sakrament bolesničkog pomazanja svim bolesnicima i koje se osjećaju slabo i nemoćno. Potičem i pozivam da napravite mali napor te dovedete svoje bolesne koji su, više manje pokretni kako bi primili sakrament bolesničkog pomazanja, i dođete na slavlje ove sv. Mise. Učinci će biti višestruki za bolesnike. Sv. Misa je u 17 sati.
u srijedu – 5. DEVETNICA U ČAST SV. JOSIPA, sv. Misa je u 16:30 sati dok je u 16 sati krunica i prilika za ispovijed.
u nedjelju – 6. NEDJELJA KROZ GODINU; sv. Mise ovdje u crkvi su u 8, 10 i 17 sati;
2.    Od katoličkog tiska stigao je novi broj Svjetla riječi i Katoličkog tjednika u kojem između ostalog možete pročitati: u uvodniku – provjeravajte duhove; razmišljanje o katoličkoj pobožnosti i svetosti u svagdanu; iz misija: Gana i Niger i njihove potrebe; kako prepoznati Boga u prirodi i svijetu; reportaža s Papina pohoda središtu islama te sjećanje na stradanje hercegovačkih fratara... pa ove i druge vijesti, razmišljanja i informacije možete pročitati u novom Tjedniku kojeg možete uzeti u župnom uredu.
3.    Darovi za crkvu i godižbinu – pročitati.
4.    Mise kroz tjedan – pročitati.
5.    Vjeronauk je idući tjedan prema rasporedu kao i dogovoreni termini i susreti.
6.    U proteklom tjednu umrla je naša župljanka +LJUBICA VILA koja je umrla 31. siječnja a ukopan 04. veljače na groblju Crkvica; Sjetimo je se u svojim molitvama. Pokoj vječni daruj joj Gospodine!