ŽUPNI OGLASI - travnja 2018. / NEDJELJA USKRSNUĆA GOSPODNJEGA, USKRS

1.    U tjednu koji je pred nama slavimo Uskrsnu osminu
u nedjelju – 2. USKRSNA NEDJELJA; ujedno NEDJELJA BOŽANSKOG MILOSRĐA; Na ovu nedjelju moguće je dobiti potpuni oprost za svoje grijehe. Potrebno je slijedeće: uz ispovijed, ako smo u stanju grijeha, pričest i molitvu na nakanu svetoga Oca; potrebno je sudjelovati u pobožnosti u čast Božanskog milosrđa pred Presvetim kajući se iskreno za svoje grijehe ili pred Presvetim  izmoliti vjerovanje i Očenaš dodajući zaziv Isuse milosrdni, uzdam se u te! Sv. Mise ovdje u crkvi su u 8, 10 i 18 sati;
2.    Od katoličkog tiska stigao je novi broj Katoličkog tjednika koji između ostalog donosi: u uvodniku – o razgonjenju pesimizma i očajavanja; razmišljanje o Uskrsu; uskrsne poslanice naših biskupa; reportaža o župi u Tuzli; reportaža o šaranju jaja; o križnim putovima po našoj nadbiskupiji pa tako i onom koji smo imali u Čajdrašu;... pa ove i druge zanimljive vijesti i promišljanja možete pročitati u novom Tjedniku kojeg možete uzeti u župnom uredu.
3.    Darovi za crkvu i godižbinu – pročitati.
4.    Mise kroz tjedan – pročitati.
5.    Vjeronauk je idući tjedna redovito kao i dogovoreni termini i susreti.
6.    Brak u crkvi žele sklopiti: Siniša Milanović, rođen 28. 01. 1977. godine u Zenici od oca Ilije i majke Jelene rođ. Grabovac i Vesna Slišković, rođena 23. 09. 1982. godine u Bučićima od oca Stjepana i majke Mirjane rođ. Marinčić. Žele se vjenčati 14. 04. 2018. godine u Bučićima.
7.    Uplaćene su Velike mise za DELFA GELIĆ, mise je uplatila obitelj.
8.    U proteklom tjednu umrla je naša župljanka DELFA GELIĆ, koji je umrla 25. ožujka a ukopana 27. ožujka na groblju Križ. Zahvalimo Bogu na daru njezinoga života te je se sjetimo u svojim molitvama. Pokoj vječni daruj joj Gospodine.