ŽUPNI OGLASI - 30. rujan 2018.- 27. NEDJELJA KROZ GODINU

1.    U tjednu koji je pred nama slavimo:
u nedjelju - 28. NEDJELJA KROZ GODINU; sv. Mise ovdje u crkvi su u 8, 10 i 18 sati; Iduće nedjelje je jesenska zahvalna sv. Misa na groblju Gradac u 11 sati. Bit ću na raspolaganju za molitve na grobovima vaših pokojnika od 10 sati.
2.    Od katoličkog tiska stigao je novi broj Katoličkog tjednika koji između ostalog donosi: u uvodniku – o glasu mladih; promišljanje – pretjerani strah ugrožava budućnost; o misijskoj godini i misijama; reportaža o župi u Krašiću iz koje potječe bl. Stepinac; o akciji 72 bez kompromisa koja je bila proteklog vikenda u našoj nadbiskupiji a i u našoj župi; poticaj Pape - Boga doživjeti u drugima... pa ove i druge vijesti, razmišljanja i informacije možete pročitati u novi broju KT kojeg možete uzeti u župnom uredu.
3.    Darovi za crkvu i godižbinu – pročitati.
4.    Mise kroz tjedan – pročitati.
5.    Vjeronauk je idući tjedan prema rasporedu kao i dogovoreni susreti i termini.
6.    Ponavjljam kako je 13. listopada  13. hodočašće vjernika Vrhbosanske nadbiskupije u Gospino svetište u Marija Bistricu. Lijepo bi bilo učiniti i ovaj napor te uteći se zagovoru i pomoći BDM. Cijena povratne karte je 40 KM. Polazak je na sam dan 13. listopada u 3 sata ovdje ispred crkve. Sv. Misa je u 11 sati; križni put u 1430 sati nakon kojeg bi bio povratak kući. Prijave su do 12. listopada.
7.    20. listopada je molitveni dan za Domovinu na Bobovcu. Već 17. put cijela Vrhbosanska nadbiskupija okuplja se na Bobovcu povodom smrti kraljice Katarine Kosače Kotromanić te zajedno s vojno redarstvenim snagama BiH moli za domovinu. Povodom toga i mi ćemo iz Zenice organizirati hodočašće za sve one koji žele ići na Bobovac. Cijena karte je 10 KM. Prijave primamo do 19. listopada.