ŽUPNI OGLASI - 30. PROSINCA 2018.- NEDJELJA SV. OBITELJI/SVJETSKI DAN SELILACA I IZBJEGLICA

1.    U tjednu koji je pred nama slavimo:
u ponedjeljak – SILVESTROVO, sv. Misa zahvale bit će u 17 sati. Nema jutarnje sv. Mise.
u utorak – NOVA GODINA; sv. Mise su u 10 i 17 sati ovdje u crkvi,
u petak – PRVI PETAK, prije sv. Mise bit će prilika za ispovijed a nakon sv. Mise imat ćemo klanjanje pred Presvetim oltarskim sakramentom.
u subotu – PRVA SUBOTA, dan molitve za svećenička i redovnička zvanja
u nedjelju – BOGOJAVLJENJE, SV. TRI KRALJA, VODOKRŠĆE; sv. Mise ovdje u crkvi su u 8, 10 i 17 sati; pod svim sv. Misama blagosloviti cemo vodu i sol koju ćete ponijeti u svoje domove te koristiti za blagoslove. Kako ne bi stvarali gužvu i nepotrebno prolijevali vodu, svi ponesite vodu i sol sa sobom koju ću blagosloviti. Na ovaj dan skuplja se samo jedna milostinja  koja se prosljeđuje fondu sv. Djetinjstva u Vatikan iz kojeg se financiraju humanitarni projekti po svijetu koji su usmjereni prema djeci. Hvala za svaki vaš dar.
2.    Od katoličkog tiska nema novih brojeva jer su prošlotjedni bili dvobroj. Od katoličkog tiska nema novih brojeva. Pozvao bih sve koji su do sad bili pretplatnici nekih katoličkih tiskovina, ukoliko neće više biti da se odjave u župnom uredu. A koji se ne odjave pretpostavljam da će i dalje biti pretplatnici u 2019. godini. Isto tako bih pozvao sve koji žele postati pretplatnici nekog od katoličkog tiska neka to isto učine. Za rast i usavršavanje u vjeri potrebno je i čitati pa neka tiska ne bude promatran samo kroz trošak nego i rast. Svi koji bi htjeli čitati a nisu u mogućnosti financijski isto neka se prijave jer novac ne može biti zapreka.
3.    Darovi za crkvu i godižbinu – pročitati.
4.    Mise kroz tjedan – pročitati.
5.    Vjeronauka nema do daljnjeg.
6.    U proteklom tjednu umrli su naši župljani +ZDRAVKA BRNIĆ koja je umrla 24. prosinca a ukopana 26. prosinca na groblju Crkvica; +KREŠIMIR PODNAR koji je umro 24. prosinca a ukopan 26. prosinca na groblju Crvica; +VJEKOSLAV KRIŠTO kojI je umro 24. prosinca a ukopana 27. prosinca na groblju Ravne Njive. Sjetimo ih se u svojim molitvama. Pokoj vječni daruj im Gospodine!