ŽUPNI OGLASI - 25. veljače 2018. / 2. KORIZMENA NEDJELJA

1.    U tjednu koji je pred nama slavimo:
u srijedu – 7. devetnica u čast sv. Josipa; u 16 sati je krunica i prilika za ispovijed a sv. Misa u 16:30 sati.
u petak – PRVI PETAK, imat ćete priliku za ispovijed u 16 sati a nakon sv. Mise bit će klanjanje pred Presvetim oltarskim sakramentom.POBOŽNOST KRIŽNOG PUTA je u 16:30 sati.
u nedjelju – 3. KORIZMENA NEDJELJA, NEDJELJA SOLITDARNOSTI sv. Mise ovdje u crkvi su u 8, 10 i 17 sati.
2.    Kao što rekoh iduće nedjelje slavimo Nedjelju solidarnosti. Na ovu nedjelju u svim župama naše Nadbiskupije skupljaju se prilozi za župne zajednice koje se nalaze u teškom materijalnom stanju. Tako ćemo i mi pod svim sv. Misama skupljati samo jednu milostinju na ovu nakanu pa pomozimo onoliko koliko možemo. Nalazimo se u korizmenom vremenu kada smo se mnogi odrekli nečega pa neka to odricanje bude u korist drugoga, potrebnijega. Za svaki vaš dar od srca hvala.
3.    Od katoličkog tiska stigao je novi broj Katoličkog tjednika koji između ostalog donosi: u uvodniku – bolna realnost; broj vjernika u BiH nakon blagoslova 2017.; razmišljanje – o sve većoj usamljenosti današnjeg čovjeka ; Papin nagovor o korizmi; reportaža o župi u Ružićima; odjeci prošlosti  - đavao ima mnogo lica... ove i druge zanimljive vijesti i poromišljanja možete pročitati u novom Tjedniku kojeg možete uzeti u župnom uredu.
4.    Darovi za crkvu i godižbinu – pročitati.
5.    Mise kroz tjedan – pročitati.
6.    Vjeronauk je redovito prema rasporedu kao i dogovoreni termini i susreti.
7.    Uplaćene su Velike mise za JELA LOVRIĆ, mise je ulatila obitelj.
8.    Kolak bend i ove godine organizira proslavu Dana žena koja će biti 08. ožujka u Hrvatskom domu s početkom u 20 sati. Pored zabave bit će upriličena i bogata tombola. Hrana i piće su u osobnoj režiji. Cijena ulaznice je 10 KM koje možete uzeti u tajništvu HKD Napredak svakim radnim danom.