ŽUPNI OGLASI - 25. STUDENOGA 2018.- NEDJELJA KRISTA KRALJA

1.    U tjednu koji je pred nama slavimo:
uU petak – sv. Andrija, apostol
u nedjelju – 1. NEDJELJA DOŠAŠĆA;  sv. Mise ovdje u crkvi su u 8, 10 i 17 sati;
2.    Od katoličkog tiska stigao je novi broj Katoličkog tjednika koji između ostalog donosi: u uvodniku – tko je kriv?; sjećanje na ubijene Fojničke fratre; promišljanje o političkom i liberalnom kršćanstvu; o križnom putu kršćana; reportaža o župi u Neumskom Gradcu; poticajno – Krist vlada služenjem... pa ove i druge vijesti, razmišljanja i informacije možete pročitati u novi broju KT kojeg možete uzeti u župnom uredu.
3.    Darovi za crkvu i godižbinu – pročitati.
4.    Mise kroz tjedan – pročitati.
5.    Iduće subote, 01. prosinca, umjesto vjeronauka imat ćemo duhovnu obnovu za djecu od 5. do 9. razreda u 10 sati a djeca od 1. do 4. razreda imat će vjeronauk prema rasporedu.
6.    Približava nam se blagdan sv. Nikole kojeg ćemo obilježiti tradicionalnom podjelom darova za djecu. I ove godine proslava i podjela darova bit će zajedno za sve zeničke župe u Hrvatskom domu u nedjelju, 09. prosinca za djecu iz naše župe u 13 sati kroz prigodni program. Darove primaju djeca do četvrtog razreda uključivo. Imena djece od prvog do četvrtog  koja dolaze na župni vjeronauk imamo. Zato je potrebno prijaviti djecu predškolskog uzrasta koju nemamo na popisu do 05. prosinca.
7.    Uplaćene su Velike mise za + MARA MADUNIĆ, mise su uplatila djeca.
8.    U proteklom tjednu umrla je naša župljnak MARA MADUNIĆ koja je umrla 18. studenoga a ukopana 20. studenoga na groblju Križ. Sjetimo je se u svojim molitvama. Pokoj vječni daruj joj Gospodine.