ŽUPNI OGLASI - 21. LISTOPADA 2018.- SVJETSKI DAN MISIJA

1.    U tjednu koji je pred nama slavimo:
u ponedjeljak – sv. Ivan Pavao II., papa
u subotu – Molitva za Domovinu
u nedjelju - 30. NEDJELJA KROZ GODINU; sv. Mise ovdje u crkvi su u 8, 10 i 18 sati; Iduće nedjelje je jesenska sv. Misa na groblju Križ u 11 sati.
2.    Idući vikend prelazimo na zimsko računanje vremena. Potrebno je u nedjelju sat vratiti sa 3 na 2. Večernja sv. Misa iduće nedjelje je u 17 sati.
3.    Od katoličkog tiska stigao je novi broj Katoličkog tjednika koji između ostalog donosi: u uvodniku – o mišjoj hrabrosti; intervjuji s misionarima iz raznih krajeva svijeta;  poruka Pape za Svjetski misijski dan; o križnom putu kršćana u Keniji; promišljanje – nitko me nije odgajao za obitelj; razmišljanje – ljubav prema Isusu se pokazuje ljubavlju prema čovjeku...  pa ove i druge vijesti, razmišljanja i informacije možete pročitati u novi broju KT kojeg možete uzeti u župnom uredu.
4.    Darovi za crkvu i godižbinu – pročitati.
5.    Mise kroz tjedan – pročitati.
6.    Vjeronauk je idući tjedan prema rasporedu kao i dogovoreni susreti i termini.
7.    Uplaćene su Velike mise za + ANA MILANOVIĆA, mise su uplatila djeca.
8.    U proteklom tjednu umrla je naša župljanka JELENA MILANOVIĆ koja je umrla 20. listopada a bit će ukopana danas, 21. listopada na groblju Prašnice u 15 sati. Sjetimo je se u svojim molitvama. Pokoj vječni daruj joj Gospodine.