ŽUPNI OGLASI - 19. kolovoza 2018. / 21. NEDJELJA KROZ GODINU

1.    U tjednu koji je pred nama slavimo:
u ponedjeljak – sv. Bernard, opat i crkveni naučitelj
utorak – sv. Pio X, papa
u srijedu – Blažena Djevica Marija Kraljica
u četvrtak – bl. Miroslav Bulešić, prezbiter i mučenik
u petak – sv. Bartolomej, apostol
U nedjelju - 21. NEDJELJA KROZ GODINU; sv. Mise ovdje u crkvi su u 8, 10 i 18 sati;
2.    Od katoličkog tiska nemamo ništa jer je prošli broj bio dvobroj
3.    Darovi za crkvu i godižbinu – pročitati.
4.    Mise kroz tjedan – pročitati.
5.    Brak u crkvi žele sklopiti: Dragan Akrapović rođen 06. 02. 1988. godine u Zenici od oca Joze i majke Serafine rođ. Blažević i Nela Knežević rođena 19.08. 1992. godine u Zenici od oca Željka i majke Slavice rođ. Tomić. Žele se vjenčati 25. 08. 2018. godine u župi Srca Isusova u Čajdrašu. Želimo im obilje Božjeg blagoslova u zajedničkom životu.
6.    Katolički školski centar sv. Pavao organizira Susret bivših učenika Centra u subotu, 25. kolovoza s početkom u 19 sati. Pozivaju sve bivše učenike da dođu te uz glazbu i druženje sjete se lijepih trenutaka iz školskih dana. Više informacija imate na oglasnoj ploči.
7.    Uplaćene su Velike mise za + ZORAN AČKAR, mise je uplatila majka.
8.    Organiziramo Dječije ljeto koje će biti od 30. kolovoza do 01. rujna. Pozivamo svu djecu od prvog do devetog razreda koja žele sudjelovati da se prijave u župni ured ili kod časnih sestara radi što kvalitetnije organizacije.
9.    U proteklom tjednu umrli su naši župljani: +FERDINAND BILIĆ, koji je umro 15. kolovoza a ukopan 18. kolovoza na groblju Prašnice; +ZDRAVKA DAMIĆ, koja je umrla 16. kolovoza a ukopana 18. kolovoza na groblju sv. Marko u Crkvicama. Isto tako umro je 13. kolovoza naš bivši župljanin Zdravko Kajasa u Lovranu koji je tu i ukopan 16. kolovozu. Iskrena kršćanska sućut obiteljima. Pokoj vječni daruj im Gospodine!