ŽUPNI OGLASI - 16. PROSINCA 2018.- 3. NEDJELJA DOŠAŠĆA/NEDJELJA CARITASA

1.    U tjednu koji je pred nama slavimo:
u nedjelju – 4. NEDJELJA DOŠAŠĆA; sv. Mise ovdje u crkvi su u 8, 10 i 17 sati;
2.    Od katoličkog tiska stigao je novi broj Svjetla riječi i Katoličkog tjednika koji između ostalog donosi: u uvodniku – unatoč gluposti; razmišljanje o pripravničkom katoličanstvu; intervju s ravnateljem Caritas naše nadbiskupije – Caritas treba živjeti a ne reklamirati;sjećanje na misonara o. Antu Gabrića; o božićnim običajima pa ove i druge vijesti, razmišljanja i informacije možete pročitati u novi broju KT kojeg možete uzeti u župnom uredu.
3.    Darovi za crkvu i godižbinu – pročitati.
4.    Mise kroz tjedan – pročitati.
5.    Vjeronauka nema do daljnjeg.
6.    Katolički školski centar u suradnji s Koordinacijom hrvatskih i katoličkih institucija grada Zenice organizira i poziva na tradicionalni Božićni koncert koji će biti u subotu, 22. prosinca u Bosanskom narodnom pozorištu s početkom u 19 sati. Nastupaju zbor i orkestar učenika KŠC s gostima: Ivan Jelić, vokalna skupina Viteški akordi i mnogi drugi. Ulaz je slobodan. Svi ste dobrodošli.
7.    Danas, 16. prosinca, u crkvi sv. Ilije u 11 sati bit će Adventski koncert koji će izvesti gradski hor pod ravnanjem dirigentice prof. Aldine Aganović. Isto tako zbor HKD Napredak poziva na svoj koncert koji će biti u 19 sati. Ulaz je slobodan te su svi dobrodošli.
8.    U proteklom tjednu umrli su naši župljani +KATA SKOČIBUŠIĆ koja je umrla 09. prosinca a ukopan 11. prosinca na groblju Prašnice; +EMIL HECKERLE koji je umro 07. prosinca a ukopan 13. prosinca na groblju Crkvica; +ANA JUREŠIĆ koja je umrla 12. prosinca a ukopana 13. prosinca na groblju Križ; +MARKO LONČAR koji je umro 11. prosinca a ukopan 14. prosinca na groblju Crkvica. Sjetimo ih se u svojim molitvama. Pokoj vječni daruj im Gospodine!