ŽUPNI OGLASI - 15. srpnja 2018. / 15. NEDJELJA KROZ GODINU

1.    U tjednu koji je pred nama slavimo:
u ponedjeljak – Gospa Karmelska
u petak – sv. Ilija, prorok i zaštitnik BiH
U nedjelju - 16. NEDJELJA KROZ GODINU; sv. Mise ovdje u crkvi su u 8, 10 i 18 sati;
2.    Od katoličkog tiska stigao je novi Katoličkog tjednika koji između ostalog donosi: u uvodniku – Kada je pravo vrijeme?; promišljanje o tome što je čovjeku važnije „imati“ ili „biti“?; izvještaj sa susreta hrvatskih misonara; predstavljanje mladomisnika Crkve u Hrvata; o obljetnici genocida u Srebrenici priču o mladom imamu koji djeluje u ovom gradu... pa ove i druge zanimljive vijesti i promišljanja možete pročitati u novom Tjedniku kojeg možete uzeti u župnom uredu.
3.    Darovi za crkvu i godižbinu – pročitati.
4.    Mise kroz tjedan – pročitati.
5.    Susjedna župa sv. Ilije u petak 20. srpnja proslavlja svog nebeskog zaštitnika. Središnje misno slavlje toga dana u 11 h predslavi pomoćni vrhbosanski biskup mons. dr. Pero Sudar. Svi ste dobrodošli kako bismo po zaštitniku zemlje Bosne i Hercegovine izmolili potrebne milosti za svoj život.
6.    U proteklom tjednu umrle su naše župljanke BOŽICA BAČIĆ koja je umrla 07., a ukopana 11. srpnja groblju Crkvica; VIKTORIJA JURIĆ koja je umrla 09. srpnja, a ukopana 11. srpnja na groblju Crkvica. Sjetimo ih se u svojim molitvama. Pokoj vječni daruj im Gospodine!