ŽUPNI OGLASI - 11. ožujka 2018. / 4. KORIZMENA NEDJELJA

1.    U tjednu koji je pred nama slavimo:
u srijedu – 9. devetnica u čast sv. Josipa; u 16 sati je krunica i prilika za ispovijed a sv. Misa u 16:30 sati.
u petak – POBOŽNOST KRIŽNOG PUTA je u 16:30 sati.
u nedjelju – 5. KORIZMENA NEDJELJA, sv. Mise ovdje u crkvi su u 8, 10 i 17 sati.
2.    Od katoličkog tiska stigao je novi broj Svjetla riječi i Katoličkog tjednika koji između ostalog donosi: u uvodniku – o Božjem milosrđu; razmišljanje o uspoređivanju; o solidarnosti i zajedništvu crkve u Hrvata;  istinske slobode nema be saveza s Bogom; promišljanje – u čemu se krije izvor radosti... ove i druge zanimljive vijesti i promišljanja možete pročitati u novom Tjedniku kojeg možete uzeti u župnom uredu.
3.    Darovi za crkvu i godižbinu – pročitati.
4.    Mise kroz tjedan – pročitati.
5.    Zbog uskrsne ispovijedi iduće subote neće biti vjeronauka ali djeca trebaju doći na ispovijed.
6.    Uskrsna ispovijed u našoj župi bit će u subotu, 17. ožujka u 11 i 17 sati. Nakon ispovijedi slavit ćemo sv. Misu. Ove godine ćemo ispovijed obaviti nešto ranije kako bi u miru proslavili naš Patron, sv. Josipa. Pozivam i potičem da naša priprava za Patron i Uskrs svoj vrhunac ima u našem iskrenom pomirenju s Bogom i ljudima kroz sakrament ispovijedi te odricanju od grijeha.
7.    Župni ured Katedrala iz Sarajeva organizira hodočašće u Rim i druga mjesta na putu do tamo od 13. do 21. travnja ove godine. Cijena aranžmana je 775,00 eura. Pa ako je netko zainteresiran naka se javi u župni ured radi više informacija.