ŽUPNI OGLASI - 10. lipnja 2018. / 10. NEDJELJA KROZ GODINU

1.    U tjednu koji je pred nama slavimo:
u ponedjeljak – sv. Barnaba, apostol
u srijedu – sv. Antun Padovanski, prezbiter i crkveni naučitelj
u nedjelju – 11. NEDJELJA KROZ GODINU; sv. Mise ovdje u crkvi su u 8, 10 i 18 sati;
2.    Od katoličkog tiska stigao je novi broj Svjetla riječi, Glasnik srca Isusova i Marijina i Katoličkog tjednika koji između ostalog donosi: u uvodniku – o mladima, sportu i Crkvi; prvi dokument Svete Stolice o sportu: sport je sredstvo poslanja i posvećenja; razmišljanje – iskustvo saveza s Bogom; reportaža o maloj zajednici vjernika u Zvorniku; kako sjediti do nogu Gospodinovih i slušati ga; iz rubrike odgoj – korov treba plijeviti... pa ove i druge zanimljive vijesti i promišljanja možete pročitati u novom Tjedniku kojeg možete uzeti u župnom uredu.
3.    Darovi za crkvu i godižbinu – pročitati.
4.    Mise kroz tjedan – pročitati.
5.    Ovaj tjedan završava nastava u školama tako ćemo i mi završiti s vjeronaukom za ovu vjeronaučnu godinu tako da nećemo imati vjeronauka iduće subote. Iduće nedjelje, 17. lipnja, pod misom u 10 sati zahvalit ćemo Bogu za darove i dobročinstva koja nam je udjelio za što uspješnije rezultate u školskoj godini koja je na izmaku. Pozivam osnovce i srednjoškolce da dođu te svojim dolaskom zahvale Bogu.
6.    U proteklom tjednu umro je naš župljanin FRANJO PECIREP koji je umro 06. lipnja u ukopan 09. lipnja na groblju Crkvica. Sjetimo ga se u svojim molitvama. Pokoj vječni daruj mu Gospodine!