ŽUPNI OGLASI - 05. kolovoza 2018. / 18. NEDJELJA KROZ GODINU

1.    U tjednu koji je pred nama slavimo:
u ponedjeljak – Preobraženje Gospodinovo, blagdan
u srijedu – sv. Dominik, prezbiter
u četvrtak – sv. Terezija Benedikta od Križa, djevica i mučenica, zaštitnica Europe
u petak – sv. Lovro, đakon i mučenik
u subotu – sv. Klara, djevica
U nedjelju - 19. NEDJELJA KROZ GODINU; sv. Mise ovdje u crkvi su u 8, 10 i 18 sati;
2.    Od katoličkog tiska stigao je novi Katoličkog tjednika i Glasnik srca Isusova i Marijina. Katolički tjedniku ovom broju između ostalog donosi: u uvodniku „Smijeh u vječnosti“; promišljanje o Ljubavi kao prvom jeziku koji se uči; intervju s don Sinišom Jozićem – „Turizam zahvaća čitavoga čovjeka, njegovu kulturu, duhovnost i vrjednote; izvještaj s proslave Obiteljskog dana na Kupresu; razmišljanje o Narodu velika srca... pa ove i druge zanimljive vijesti i promišljanja možete pročitati u novom Tjedniku kojeg možete uzeti u župnom uredu.
3.    Darovi za crkvu i godižbinu – pročitati.
4.    Mise kroz tjedan – pročitati.
5.    Organiziramo hodočašće za Veliku Gopsu u naše marijansko svetište u Komušini. Svi koji želite hodočastiti prijavite se u župni ured najkasnije do 13. kolovoza kako bi organizirali prijevoz. Cijena povratne karte je 10 KM, a polazak je na sam dan Velike Gospe u 6 i 30.
6.    U srijedu 8. kolovoza je sv. Dominik. Taj dan jedina župa u BiH za koju pastoralno brinu oci dominikanci, župa Klopče, svečano će proslaviti blagdan sv. Dominika sv. misom u 11 h. Župnik poziva sve na dolazak.
7.    U proteklom tjednu preminula je naša župljanka Dragica Milanović, koja je umrla 29. srpnja, a ukopana 30. na Kužnom groblju. Sjetimo ju se u svojim molitvama. Pokoj vječni daruj joj, Gospodine!