ŽUPNI OGLASI - 02. rujan 2018. / 22. NEDJELJA KROZ GODINU

1.    U tjednu koji je pred nama slavimo:
u ponedjeljak – sv. grgur Veliki, papa i crkveni naučitelj
u srijedu – sv. Majka Terezija, djevica
u petak – sv. Marko Križevčanin, prezbiter i mučenik; ujedno je i Prvi petak. Prije sv. Mise bit će prilika za ispovijed a nakon sv. Mise bit će klanjanje pred Presvetim oltarskim sakramentom
u subotu – ROĐENJE BLAŽENE DJEVICE MARIJE: MALA GOSPA; sv. Mise u našoj župnoj crkvi bit će u 8 i 18 sati.
u nedjelju - 23. NEDJELJA KROZ GODINU; sv. Mise ovdje u crkvi su u 8, 10 i 18 sati;
2.    Od katoličkog tiska stigao je novi broj Katoličkog tjednika koji između ostalog donosi: u uvodniku – majka a ne leglo gujinje; razmišljanje – katolički cinizam i cinični svijet; u svjetlu Papina posjeta Irskoj: obitelj  mjesto prenošenja vjere; istraživanje – odlazak u Crkvu dobar je za dušu ali i za tijelo pa otkrite kako; reportaža o župi u Vogošći; razmišljanje o higijeni duševnog zdravlja... pa ove i druge vijesti, razmišljanja i informacije možete pročitati u novi broju KT kojeg možete uzeti u župnom uredu.
3.    Darovi za crkvu i godižbinu – pročitati.
4.    Mise kroz tjedan – pročitati.
5.    Iduće nedjelje, 9. rujna pod misom u 10 sati imat ćemo zaziv Duha Svetog za početak nove školske i akademske godine ali i blagoslov sve djece koja idu u školu kao i njihovih torbi. Pozivam i potičem svu djecu da dođu te kroz dolazak i molitvu pokažemo svoju vjeru u Boga da nam svojim blagoslovom daje potrebno kako bi ga svojim životom proslavili na zemlji.