ŽUPNI OGLASI - 02. PROSINCA 2018.- 1. NEDJELJA DOŠAŠĆA

1.    U tjednu koji je pred nama slavimo:
u ponedjeljak – sv. Franjo Ksaverski, prezbiter
u četvrtak – sv. Nikola, biskup
u petak – sv. Ambrozije, biskup i crkveni naučitelj
u subotu – BEZGREŠNO ZAČEĆE BDM
u nedjelju – 2. NEDJELJA DOŠAŠĆA;  sv. Mise ovdje u crkvi su u 8, 10 i 17 sati;
2.    Sutra, 03. prosinca, započinju mise zornice koje su naša priprava za Božić kroz rast u vjeri i spremnosti na obraćenje. Zornice će biti kao i dosada u 615 sati. Pola sata prije zornice bit ću na raspolaganju za ispovijed. Nakon zornice djecu i mlade pozivam na čaj i kolače. Dok su zornice nema večernjih sv. Misa.
3.    U subotu, 08. prosinca župa u Crkvici slavi svoj Patron, Bezgrješno začeće BDM. Svečana sv. Misa je u 11 sati na koju župnik Anto poziva da dođemo te slavimo svoju nebesku Majku kroz zahvale i zagovore za sebi i svoje obitelji.
4.    Od katoličkog tiska stigao je novi broj Katoličkog tjednika koji između ostalog donosi: u uvodniku – iščekujući radost u BiH; intervju s biskupom Hvarske biskupije – došašće je poziv na buđenje nade; razmišljanje o misama zornicama; zašto brat digne ruku na brata?,  razmišljanje – potreban je cijeli svijet kako bi se zaustavilo nasilje... pa ove i druge vijesti, razmišljanja i informacije možete pročitati u novi broju KT kojeg možete uzeti u župnom uredu.
5.    Darovi za crkvu i godižbinu – pročitati.
6.    Mise kroz tjedan – pročitati.
7.    Vjeronauk je idući tjedan redovito kao i dogovororeni termini i probe.
8.    Proslava sv. Nikole i podjela darova za djecu iz naše župe bit će u nedjelju, 09. prosinca u 13 sati u Hrvatskom domu. Darove primaju djeca do četvrtog razreda uključivo. Imena djece od prvog do četvrtog razreda koja dolaze na župni vjeronauk imamo. Zato je potrebno prijaviti djecu predškolskog uzrasta koju nemamo na popisu do 05. prosinca.
9.    U nedjelju, 09. prosinca, naš župljanin Ivan Jelić – Cicko imat će koncer u BNP s početkom u 20 sati. Cijena karte je 15 KM.
10.    U proteklom tjednu umrli su naši župljani +STANA KUSIĆ koja je umrla 28. studenoga a ukopana 01. prosinca na groblju Crkvica; +MATO KARAMATIĆ koji je umro 29. studenoga a ukopan 01. prosinca nagroblju Prašnice. Sjetimo ih se u svojim molitvama. Pokoj vječni daruj im Gospodine!