ŽUPNI OGLASI - 25. lipnja 2017. / 12. NEDJELJA KROZ GODINU

1.    U tjednu koji je pred nama slavimo
u srijedu – sv. Irenej, biskup i mučenik
u četvrtak – sv. Petar i Pavao, apostoli
u petak – Presveto Srce Isusovo
u nedjelju – 13. NEDJELJA KROZ GODINU; sv. Mise ovdje u crkvi su u redovitom terminu u 8, 10 i 18 sati.
2.    U subotu, 01. srpnja je zavjetna sv. Misa na Tavniku u 11 sati. Pozivam sve koji mogu da dođu na ovu sv. Misu iz zahvalnosti prema tradiciji koju su nam ostavili naši roditelji kroz koju se želimo sjetiti i njih ali i moliti i zahvaliti za Božje milosti za nas, naše obitelji i cijeli hrvatski narod.
3.    Od katoličkog tiska stigao je novi broj Glasnika Srca Isusova i Marijina i Katoličkog tjednika u kojem između ostalog možete pročitati: u uvodniku o bremenitoj prošlosti; o proslavama sv. Ante Padovanskoga; razmišljanje o silama zla koje djeluju; reportaža o župi u duvanjskom kraju – Seonica; iz života o pozivu u Afriku i odaziv u misije; razmišljanje – ne bojati se…  pa ove i druge vijesti i razmišljanja možete pročitati u novom broju Katoličkog tjednika kojeg možete uzeti u župnom uredu.
4.    Darovi za crkvu i godižbinu - pročitati
5.    Mise kroz tjedan – pročitati
6.    Brak u crkvi žele sklopiti: Darko Jozić rođen 08. rujna 1984. godine u Zenici od oca Karla i majke Jadranke rođ. Tikvić i Anamarija Hrgić rođena 10. svibnja 1989. godine u Zenici od oca Vlade i majke Zrinke rođ. Knežević. Žele se vjenčati 08. srpnja ove godine u našoj župnoj crkvi.