ŽUPNI OGLASI - 24. rujna 2017. / 25. NEDJELJA KROZ GODINU

1.    U tjednu koji je pred nama slavimo
u srijedu – sv. Vinko Paulski, prezbiter
u petak – sv. Mihael, Gabrijel i Rafael, arkanđeli
u subotu – sv. Jeronim, prezbiter i crkveni naučitelj
u nedjelju – 26. NEDJELJA KROZ GODINU; sv. Mise ovdje u crkvi su u redovitom terminu u 8, 10 i 18 sati.
2.    U nedjelju, 01. listopada započinje listopadska pobožnost. Mjesec listopad posvećen je BDM te ćemo ga obilježiti moljenjem krunice i na taj način sudjelovati u zajedničkoj molitvi crkve. Pozivam da se uključimo u molitvenu zajednicu crkve bilo ovdje u crkvi ili u svojim obiteljima. Svaki dan u 17:30 sati molit ćemo krunicu da Duh Sveti uveća našu ljubav prema Isusu kako bismo dubokom vjerom, čvrstom nadom i nesebičnom ljubavlju radili na obraćenju kako sebe tako i onih oko sebe. Nedostatak zajedničke molitve u obiteljima uzrok je tolikih problema koji nam se događaju. Zato se pokrenimo i molimo.
3.    Od katoličkog tiska stigao je novi broj Katoličkog tjednika koji je između ostalog donosi: u uvodniku – tražeći znakove nade u medijima; sa srebrenog biskupa Ratka Perića; sv. Leopold Mandić u svom rodnom gradu; razmišljanje – kršćanski i katolički identitet; tiskani mediji, radio postaje i TV kuće u BiH; promišljanje – očekuje li nas sudbina Južne Amerike… pa ove i druge zanimljive vijesti, razmišljanja možete pročitati u novom tjedniku kojeg možete kupiti u župnom uredu.
4.    Vjeronauk je redovito kao i dogovoreni termini i probe
5.    Darovi za crkvu i godižbinu - pročitati
6.    Mise kroz tjedan – pročitati
7.    Raspored jesenskih misa po grobljima - pročitati
8.    U proteklom tjednu umro je naš župljanin MIRKO KAŠIĆ koji je umro 17. rujna a ukopan 19. rujna na groblju Crkvica. Sjetimo ga se u svojim molitvama. Pokoj vječni daruj mu Gospodine!