ŽUPNI OGLASI - 22. kolovoza 2017. / 29. NEDJELJA KROZ GODINU/MISIJSKA NEDJELJA

1.    U tjednu koji je pred nama slavimo:
subota, 28. listopada – sv. Šimun i Juda Tadej, apostoli
nedjelja, 29. listopada – 30. NEDJELJA KROZ GODINU, sv. Mise ovdje u crkvi su u 8, 10 i 17 sati; iduće nedjelje je sv. Misa na groblju Križ u 11 sati; sat vremena prije bit ću na raspolaganju za molitve na grobovima pokojnika.
2.    Idući vikend odnosno sa subote na nedjelju prelazimo na zimsko računanje vremena tj. potrebno je vratiti sat s 3 na 2 sata. Iduće nedjelje večernja sv. Misa je u 17 sati.
3.    Od katoličkog tiska stigao je novi broj Katoličkog tjednika koji između ostaloga donosi: u uvodniku – misionar u svakom domu; s hodočašća u Marija Bistricu na kojem smo i mi sudjelovali; intervjui i reportaže iz misija; reportaža o župi sv. Luke u Sarajevu; vijesti iz Misijske središnjice; o posljedicama urušavanja institucije braka... ove i druge zanimljive vijesti i informacije možete pročitati u ovom broju Tjednika kojeg možete uzeti u župnom uredu.
4.    Darovi za crkvu i godižbinu – pročitati.
5.    Mise kroz tjedan – pročitati.
6.    Vjeronauk je idući tjedan redovito kao i dogovoreni susreti i termini.
7.    Odbor za međureligijsku suradnju Zenica organizira i poziva na 6. Međureligijski susret Duh Asiza u srijedu, 25. listopada u crkvu sv. Ilije s početkom u 19 sati. Organizatori pozivaju sve koji žele mir i koji žele moliti za mir da dođu i daju svoj doprinos kroz zajedničko svjedočenje ove pozitivne i prijeko potrebne čovjekove potrebe.