ŽUPNI OGLASI - 21. svibnja 2017. / 6. USKRSNA NEDJELJA

1.    U tjednu koji je pred nama slavimo
u četvrtak – SVETKOVINA UZAŠAŠĆA GOSPDINOVA: SPASOVO; sv. Mise su u 8 i 18 sati
u petak – sv. Filip Neri, prezbiter
u subotu – Dan mladih Vrhbosanske nadbiskupije
nedjelje – 7. USKRSNA NEDJELJA; sv. Mise ovdje u crkvi su u redovitom terminu u 8, 10 i 18 sati.
2.    Od katoličkog tiska stigao je novi broj Katoličkog tjednika u kojem između ostalog možete pročitati: u uvodniku o dječjoj križarskoj vojnoj; reportaža o 100 obljetnici ukazanja Gospe u Fatimi; u intervju pročitajte o putu u frustraciju; katolici u BiH su najugroženiji dio Katoličke crkve u Europi; reportaža o župi u Presnačama…pa ove i druge vijesti i razmišljanja možete pročitati u novom broju Katoličkog tjednika kojeg možete uzeti u župnom uredu.
3.    Darovi za crkvu i godižbinu - pročitati
4.    Mise kroz tjedan – pročitati
5.    Vjeronauk je idući tjedan redovito kao i dogovoreni termini i probe.
6.    27. svibnja je Dan mladih naše nadbiskupije koji se redovito organizira i događa u marijanskom svetištu u Komušini. Svi mladi koji žele sudjelovati i biti dionici ovog programa trebaju se prijaviti u župni ured 25. svibnja radi organiziranja odlaska. Cijena karte je 10 KM s tim da novac ne smije i nije zapreka za odlazak. Tako svi koji bi htjeli al nisu u mogućnosti neka se isto tako prijave. Polazak je u subotu u 7 sati ispred naše crkve.
7.    Brak u crkvi žele sklopiti: Vedran Vidović rođen 16. 02. 1992. godine u Zenici od oca Ivice i majke Dragice rođ. Jerković i Tijana Jurić rođena 09. 06. 1995. godine u Zenici od oca Bernarda i majke Mirjane rođ. Todorić. Žele se vjenčati ovdje u crkvi 27. svibnja ove godine.
8.    Uplaćene su Velike mise za + DRAGO BOTIĆ, mise je uplatila supruga s djecom.
9.    U proteklom tjednu umrla je naša župljanka NADA ŠIMIĆ koja je umrla 15. svibnja a ukopana 19. svibnja na groblju Crkvica. Iskrena kršćanska sućut obitelji. Pokoj vječni daruj joj Gospodine.