ŽUPNI OGLASI - 19. studenoga 2017. / 33. NEDJELJA KROZ GODINU

1.    U tjednu koji je pred nama slavimo:
u utorak – Prikazanje Blažene Djevice Marije
u srijedu – sv. Cecilija, djevica i mučenica
u petak -  sv. Andrija Dung Lac, prezbiter i drugovi mučenici
u nedjelju, – Isus Krist, Kralj svega stvorenja: Krist Kralj, sv. Mise ovdje u crkvi su u 8, 10 i 17 sati.
2.    Od katoličkog tiska stigao je novi broj Glasnika srca Isusova i Marijina i Katoličkog tjednika koji između ostaloga donosi: u uvodniku – o siromasima i sirotinji; Papina poruka za 1. Svjetski dan siromašnih; intervju s fra Antom Perković, ratnim župnikom u Borovom Naselju – pomirenje je nužnost svake budućnosti; reportaža o župi u Ovčarevu; iz misija – teći putovima Konga... pa ove i druge zanimljive vijesti i informacije možete pročitati u ovom broju Tjednika kojeg možete uzeti u župnom uredu.
3.    Darovi za crkvu i godižbinu – pročitati.
4.    Mise kroz tjedan – pročitati.
5.    Vjeronauk je idući tjedan redovito kao i dogovoreni susreti i termini.
6.    Uplaćene su Velike mise za +DRAGICA BILIĆ, mise su uplatila djeca;
7.    Približava nam se blagdan sv. Nikole kojeg ćemo obilježiti tradicionalnom podjelom darova za djecu. I ove godine proslava i podjela darova bit će zajedno za sve zeničke župe u HKD Napredak 09. prosinca kroz prigodni program. Darove primaju djeca do četvrtog razreda uključivo. Imena djece od prvog do četvrtog  koja dolaze na župni vjeronauk imamo. Zato je potrebno prijaviti djecu predškolskog uzrasta koju nemamo na popisu do 05. prosinca. Kako i na koji način će biti organizirana proslava bit ćete obaviješteni idućih nedjelja. Svi koji mogu pomoći u organizaciji svojim novčanim prilogom su dobro došli.
8.    U proteklom tjednu umro je naš župljanin Emilijan Knežević – Mile u 73. godini života, koji je umro 15. studenoga a ukopan 17. studenoga na groblju Prašnice. Sjetimo ga se u svojim molitvama. Pokoj vječni daruj mu Gospodine.