ŽUPNI OGLASI - 17. rujna 2017. / 24. NEDJELJA KROZ GODINU

1.    U tjednu koji je pred nama slavimo
u srijedu – sv. Andrija Kim i Pavao Chong i drugovi, mučenici
u četvrtak – sv. Matej, apostol i evanđelist
u nedjelju – 25. NEDJELJA KROZ GODINU; ujedno SVJETSKI DAN SREDSTAVA DRUŠTVENIH KOMUNIKACIJA; sv. Mise ovdje u crkvi su u redovitom terminu u 8, 10 i 18 sati.
2.    U tjednu koji je pred nama slavimo jesenske kvatre. Vjernici su pozvani da ga posvete molitvom, djelima pokore i ljubavi na određenu nakanu crkve. Kvatreni dani su srijeda, petak i subota. Ove jesenske kvatre posvećene su molitvi za svećenička i redovnička zvanja te za duhovnu izgradnju mladeži. Pa pomolimo se kroz ovaj tjedan na ovu nakanu crkve i učinimo više koje djelo ljubavi ili odricanja u korist drugoga te u subotu dođimo na sv. Misu.
3.    Od katoličkog tiska stigao je novi broj Katoličkog tjednika koji je između ostalog donosi: u uvodniku – vjera i malo sjemenište; s Papinog posjeta u Kolumbiji; razmišljanje – jezik ljubavi i milosrđa svima je razumljiv; reportaža o župi u Kreševu; te o širenju Radosne vijesti u Tanzaniji… pa ove i druge zanimljive vijesti, razmišljanja možete pročitati u novom tjedniku kojeg možete kupiti u župnom uredu.
4.    Vjeronauk je redovito kao i dogovoreni termini i probe
5.    Darovi za crkvu i godižbinu - pročitati
6.    Mise kroz tjedan – pročitati
7.    Brak u crkvi žele sklopiti: Marko Barišić rođen 04. 10. 1987. godine u Zenici od oca Nikole i majke Borke rođ. Botić i Anja Brnić rođena 09. 01. 1991. godine u Zenici od oca Emila i majke Edite rođ. Rukavina. Žele se vjenčati 30. rujna u našoj župnoj zajednici.
8.    Uplaćene su Velike mise za +STJEPAN BILIĆ, mise su uplatila djeca i za + ANA ČUTURIĆ, mise su uplatila djeca.
9.    U proteklom tjednu umrli su naši župljani STJEPAN BILIĆ, koji je umro 11. rujna a ukopan 13. rujna na groblju Gradac; ILIJA BAKOVIĆ, koji je umro 12. rujna a ukopan 14. rujna na groblju Križ; i ANA ČUTURIĆ koja je umrla 12. rujna a ukopana 15. rujna na groblju Gradac. Sjetimo ih se u svojim molitvama. Pokoj vječni daruj im Gospodine!