ŽUPNI OGLASI - 16. travnja 2017. / NEDJELJA USKRSNUĆA GOSPODNJEG, USKRS

1.    U tjednu koji je pred nama slavimo Vazmenu osminu:
iduće nedjelje – slavimo Nedjelju Božanskog milosrđa. Na ovu nedjelju moguće je dobiti potpuni oprost za sebe za koji je potrebno učiniti slijedeće: ispovjediti se ako smo u stanju grijeha i pričestiti se; izmoliti molitvu na nakanu sv. Oca te sudjelovati u pobožnosti u čast božanskog milosrđa pred Presvetim kajući se iskreno za grijehe ili pred Presvetim izmoliti vjerovanje i Očenaš dodajući zaziv Isuse milosrdni uzdam se u te! sv. Mise ovdje u crkvi su u redovitom terminu u 8, 10 i 18 sati.
2.    Od katoličkog tiska stigao je novi broj Svjetla riječi, Glasnik srca Isusova i Marijina te Katolički tjednik; u novom broju Tjednika između ostalog možete pročitati: u uvodniku o sastanku s Uskrslim; Papin izaslanik o Međugorju; statistika Katoličke Crkve u svijetu; razmišljanje  Uskrs – povratak Bogu koji nas čeka; reportaža o župi u Trn u Banjalučkoj biskupiji; Uskrsne poslanice naših biskupa;   o uskrsnim običajima i potkivanju jaja; pa ove i druge vijesti i razmišljanja možete pročitati u novom broju Katoličkog tjednika kojeg možete uzeti u župnom uredu.
3.    Darovi za crkvu i godižbinu - pročitati
4.    Mise kroz tjedan – pročitati
5.    Vjeronauk je idući tjedan redovito kao i dogovoreni termini i probe
6.    Uplaćene su Velike mise za MATO MARIĆ, mise je uplatila supruga s djecom.
7.    U subotu, 22. travnja bit će Uskrsni koncert u župnoj crkvi Bezgrešnog začeća BDM s početkom u 19 sati. Pozivam i potičem da dođemo.
8.    U proteklom tjednu umrli su naši župljani KATA SELIMHODŽIĆ koja je umrla 07. travnja a ukopana 10. travnja na groblju Prašnice; TOMISLAV BUZUK koji je umro 09. travnja a ukopan 11. travnja na groblju Drivuša. Sjetimo ih se u svojim molitvama. Pokoj vječni daruj im Gospodine.