ŽUPNI OGLASI - 14. svibnja 2017. / 5. USKRSNA NEDJELJA

1.    U tjednu koji je pred nama slavimo
nedjelje – 6. USKRSNA NEDJELJA; sv. Mise ovdje u crkvi su u redovitom terminu u 8, 10 i 18 sati. Blagoslov polja i sv. Misa na groblju Prašnice u 11 sati.
2.    27. svibnja je Dan mladih naše nadbiskupije koji se redovito organizira i događa u marijanskom svetištu u Komušini. Svi mladi koji žele sudjelovati i biti dionici ovog programa trebaju se prijaviti u župni ured radi organiziranja odlaska. Cijena karte je 10 KM s tim da novac ne smije i nije zapreka za odlazak. Tako svi koji bi htjeli al nisu u mogućnosti neka se isto tako prijave. Polazak je u subotu u 7 sati ispred naše crkve.
3.    Od katoličkog tiska stigao je novi broj Glasnika srca Isusova i Marijina, Svjetla riječi i Katoličkog tjednika u kojem između ostalog možete pročitati: u uvodniku o demokraciji u kraljevstvu nebeskom; s 20. susreta ministranata na kojem smo i mi bili; s festivala duhovne glazbe na kojem je nastupio i naš bend; o ispovjedniku poput sv. Leopolda; reportaža o župi u Pologu… pa ove i druge vijesti i razmišljanja možete pročitati u novom broju Katoličkog tjednika kojeg možete uzeti u župnom uredu.
4.    Darovi za crkvu i godižbinu - pročitati
5.    Mise kroz tjedan – pročitati
6.    Vjeronauk je idući tjedan redovito kao i dogovoreni termini i probe.
7.    U subotu, 20. svibnja u Hrvatskom domu s početkom u 20 sati bit će koncert i nastup folklorne supine HKD Napredak iz Viteza. Predstavit će se izvornim narodnim igrama Lašvanskog kraja, izvornim narodnim bećarcima i nastupom orkestra harmonika. Ulaz je slobodan te vas sve radosno očekujemo.