ŽUPNI OGLASI - 11. lipnja 2017. / NEDJELJA PRESVETOGA TROJSTVA

1.    U tjednu koji je pred nama slavimo
u utorak – sv. Antun Padovanski, prezbiter i crkveni naučitelj; proslava u Busovači i Žepču
u četvrtak – SVETKOVINA PRESVETOG TIJALA I KRVI KRISTOVE, TIJELOVO. zapovijedana svetkovina; sv. Mise u našoj župnoj crkvi su u 8 i 18 sati. Poslije obje sv. Mise imat ćemo klanjanje pred Presvetim oltarskim sakramentom
u nedjelju – 11. NEDJELJA KROZ GODINU; sv. Mise ovdje u crkvi su u redovitom terminu u 8, 10 i 18 sati.
2.    Od katoličkog tiska stigao je novi broj Katoličkog tjednika u kojem između ostalog možete pročitati: u uvodniku – o šest darova individualizma; sa susreta mladih naše nadbiskupije; reportaža s obilježavanja pobijenih odžačkog kraja u 2. svjetskom ratu; razmišljanje – snaga Duha Svetoga; zanimljivost – lekcija vjere i milosrđa…  pa ove i druge vijesti i razmišljanja možete pročitati u novom broju Katoličkog tjednika kojeg možete uzeti u župnom uredu.
3.    Darovi za crkvu i godižbinu - pročitati
4.    Mise kroz tjedan – pročitati
5.    Budući da završila školska godina iduće nedjelje, 18. lipnja pod sv. Misom u 10 sati zahvalit ćemo Bogu za darove i dobročinstva koja nam je udijelio za što uspješnije rezultate. Pozivam osnovce i srednjoškolce da dođu te zahvale sudjelovanje na sv. Misi.
6.    Gotovi su CD od Prve pričesti pa se javite s. Branislavi kako bi ih preuzeli.
7.    Brak u crkvi žele sklopiti: IVAN ĆORIĆ rođen 21. 04. 1986. godine u Zenici od oca Mladena i majke Ankice rođ. Zovko i ANITA LUKIĆ rođena 29. 06. 1989. godine u Kaknju od oca Ante i majke Janje rođ. Martinović. Žele se vjenčati 15. srpnja ove godine u župi Kraljeva Sutjeska. Želimo im Božji blagoslov u zajedničkom životu. Preporučujem ih u vaše molitve.
8.    U proteklom tjednu umrli su naši župljani: MIJO SUŠIĆ koji je umro 04. lipnja a ukopan 06. lipnja na groblju u Zvirovićima; IVAN BIOČEVIĆ koji je umro 04. lipnja a ukopan 08. lipnja na groblju u Crkvici. Sjetimo ih se u svojim molitvama. Pokoj vječni daruj im Gospodine.