ŽUPNI OGLASI - 08. siječanj 2017. / KRŠTENJE GOSPODINOVO

1.    U tjednu koji je pred nama slavimo:
u nedjelju – 2. NEDJELJA KROZ GODINU, sv. Mise ovdje u crkvi su u redovitom terminu u 8, 10 i 17 sati;
2.    Završio sam blagoslov obitelji; oni koji su radili i koje nismo našli doma a žele da im se blagoslovi obitelj neka se prijave u župni ured.
3.    Sv. Mise radnim danom su ponovno u 17 sati.
4.    Od katoličkog tiska stigao je novi broj Glasnika srca Isusova i Marijina i Katoličkog tjednika. U novom broju Katoličkog tjednika između ostalog možete pročitati: u uvodniku – o suradnji; intervju s kardinalom Vinkom Puljićem; o križnom putu kršćana danas – svakih šest minuta ubijen jedan kršćanin; s proslava Božića; razmišljanje – nova a tvoja godina; Papa dobio pismo iz župe u Alepu… pa ove i druge vijesti i razmišljanja možete pročitati u novom broju Katoličkog tjednika kojeg možete uzeti u župnom uredu.
5.    Darovi za crkvu i godižbinu - pročitati
6.    Mise kroz tjedan – pročitati
7.    Poštovani vjernici kao što sam već rekao na Staru godinu, uspjeli smo skupiti sredstva za prozore te smo ih isplatili, ukupno 13 tisuća KM.  Vi ste skupili 8 tisuća KM dok je 5 tisuća osigurao donator. Hvala svima vam za vašu žrtvu i doprinos. Mislim kako osjetite učinak zamjene. A kako bi termo izolacija bila još bolja potrebno je zamijeniti i vrata. Pa pokrećemo akciju prikupljanja sredstava za vrata. Zamjena svih vrata u crkvi prema predračunu iznosi oko 15 tisuća KM. Pozivam da, onoliko koliko možemo, sudjelujemo i u ovom projektu za koji znam da ćemo realizirati u vremenu koje pred nama. Isto tako ću tražiti i od donatora te se nadam kako neće izostati ni njihova pomoć. Uz Božju pomoć, zagovor sv. Josipa, podršku kako vašu tako i dobročinitelja iz svijeta riješit ćemo i ovu akciju.
8.    Katolički školski centar sv. Pavao obavještava kako će se od 16. do  20. siječnja vršiti evidentiranje učenika koja će u 2017. godini biti upisana u prvi razred kod pedagoginje Marijane Milinović od 11 do 13 sati. Nije potrebno dovoditi djecu nego samo donijeti rodni list djeteta.
9.    U proteklom tjednu umro je naš  župljanin: ALOJZIJE KUSTURA, koji je umro 03. siječnja a ukopan 05. siječnja na groblju Križ. Sjetimo ga se u svojim molitvama. Pokoj vječni daruj mu Gospodine!