ŽUPNI OGLASI - 08. listopada 2017. / 27. NEDJELJA KROZ GODINU

1.    U tjednu koji je pred nama slavimo
u nedjelju – 28. NEDJELJA KROZ GODINU; sv. Mise ovdje u crkvi su u redovitom terminu u 8, 10 i 18 sati;
2.    Od katoličkog tiska stigao je novi broj Svjetla riječi i Katoličkog tjednika koji je između ostalog donosi: u uvodniku – o podjelama; intervju – listopad podsjeća da je Bog blizak čovjeku kao i Mariji; razmišljanje – prazna duša prepreka nadi; o problemima Armenske Crkve u Turskoj; iz misija – gradimo bunare u selima; razmišljanje – bez rađanja nema spasenja… pa ove i druge zanimljive vijesti, razmišljanja možete pročitati u novom tjedniku kojeg možete kupiti u župnom uredu.
3.    Vjeronauk je redovito kao i dogovoreni termini i probe
4.    Darovi za crkvu i godižbinu - pročitati
5.    Mise kroz tjedan – pročitati
6.    Kao što sam već najavio iduće nedjelje, 15. listopada, pod Sv. Misom u 10 sati obilježit ćemo i zahvaliti Bogu za 50 godina od dolaska ali i djelovanja sestara Uršulinki u našoj župnoj zajednici. Svakako veliki jubilej na kojem treba zahvaliti Bogu ali i sestrama na svemu onom što su u ovom vremenu činile a i čine. Pozivam da dođemo na ovu sv. Misu i svojim dolaskom zahvalimo i sjetimo se svih sestara koje su nesebično, zauzeto i požrtvovno radile sa generacijama vaše djece te ih odgajale da budu ljudi i vjernici. Vjerujem kako nas tolike lijepe stvari vezuju za njih pa svojim dolaskom zahvalimo Bogu za njih i sve dobro po njima učinjeno. Sv. Misu će predvoditi msgr. Tomo Vukšić, vojni ordinarij.
7.    14. listopada je 12. hodočašće vjernika Vrhbosanske nadbiskupije u Gospino svetište u Marija Bistricu. Lijepo bi bilo učiniti i ovaj napor te uteći se zagovoru i pomoći BDM. Cijena povratne karte je 40 KM. Polazak je na sam dan 14. listopada u 3 sata ovdje ispred crkve. Sv. Misa je u 11 sati; križni put u 14:30 sati nakon kojeg bi bio povratak kući. Prijave primamo do 12. listopada.
8.    U proteklom tjednu umro je naš župljanin VLADO BARKIJEVIĆ koji je nesretnim slučajem umro 04. listopada a ukopan 07. listopada na groblju Crkvica. Sjetimo ga se u svojim molitvama. Pokoj vječni daruj mu Gospodine.