ŽUPNI OGLASI - 05. studenoga 2017. / 31. NEDJELJA KROZ GODINU

1.    U tjednu koji je pred nama slavimo:
srijeda – bl. Gracija Kotorski, redovnik
četvrtak – Posveta Lateranske bazilike
u petak -  sv. Leon Veliki, papa i crkveni naučitelj
u subotu – sv. Martin Tourski, biskup
nedjelja, – 32. NEDJELJA KROZ GODINU, sv. Mise ovdje u crkvi su u 8, 10 i 17 sati.
2.    Od katoličkog tiska stigao je novi broj Katoličkog tjednika koji između ostaloga donosi: u uvodniku – kad netko nema pojma o životu; razmišljanje o smrti – kao novom prebivalištu koje Bog daje; Papin nagovor – raj je cilj naše nade; zašto smo obavili posvetu Srcu Marijinom?; poticajno promišljanje o zahvalnosti... pa ove i druge zanimljive vijesti i informacije možete pročitati u ovom broju Tjednika kojeg možete uzeti u župnom uredu.
3.    Darovi za crkvu i godižbinu – pročitati.
4.    Mise kroz tjedan – pročitati.
5.    Vjeronauk je idući tjedan redovito kao i dogovoreni susreti i termini.
6.    Brak u crkvi žele skolopiti: DARIO STUPAR rođen 12. 02. 1979. u Travniku od oca Momira i majke Gordane rođ. Sajić i IVANA JANKO rođena 05. 11. 1987. u Zenici od oca Ivice i majke Ružice rođ. Akrap. Žele se vjenčati 11. 11. 2017. godine u župi sv. Antuna Padovanskog u Busovači. Mladencima želimo Božji blagoslov.
7.    U proteklom tjednu umrla je naša župljanka KATA JUREŠIĆ koja je umrla u 97. godini života 03. studenoga a bit će ukopana u ponedjeljak, 06. studenoga, na groblju Križ u 1430 sati. Sjetimo je se u svojim molitvama. Pokoj vječni daruj joj Gospodine!