ŽUPNI OGLASI - 04. lipnja 2017. / NEDJELJA SILASKA DUHA SVETOGA

1.    U tjednu koji je pred nama slavimo
u ponedjeljak – sv. Bonifacije, biskup i mučenik
u nedjelju – NEDJELJU PRESVETOGA TROJSTVA; sv. Mise ovdje u crkvi su u redovitom terminu u 8, 10 i 18 sati.
2.    U tjednu koji je pred nama slavimo ljetne kvatre. Vjernici se pozivaju da ga proslave molitvom, djelima pokore i ljubavi te postom na nakanu Crkve tj. za posvećenje ljudskog rada i urod zemlje. Kvatreni dani su srijeda, petak i subota. Uključimo se i sudjelujmo.
3.    Od katoličkog tiska stigao je novi broj Svjetla riječi i Katoličkog tjednika u kojem između ostalog možete pročitati: u uvodniku – o šest darova individualizma; sa susreta mladih naše nadbiskupije; reportaža s obilježavanja pobijenih odžačkog kraja u 2. svjetskom ratu; razmišljanje – snaga Duha Svetoga; zanimljivost – lekcija vjere i milosrđa…  pa ove i druge vijesti i razmišljanja možete pročitati u novom broju Katoličkog tjednika kojeg možete uzeti u župnom uredu.
4.    Darovi za crkvu i godižbinu - pročitati
5.    Mise kroz tjedan – pročitati
6.    Udruge Domovinskog rata HVOa pozivaju 08. lipnja na obilježavanje Spomen dana stradanja Hrvata općine Travnik i grada Zenice u selo Šušanj u 1215 sati i na Ovnaku u 13 sati. Na ova dva mjesta bit će upriličeno polaganje vijenaca na spomen obilježjima. Pozivaju da se pridružimo i sudjelujemo.
7.    U proteklom tjednu umrli su naši župljani: VLADIMIR KARIVAN koji je umro 28. svibnja a ukopan 01. lipnja na groblju Prašnice; i FRANJO MICAN koji je umro 27. svibnja a ukopan 02. lipnja na groblju Prašnice. Sjetimo ih se u svojim molitvama. Pokoj vječni daruj im Gospodine.