ŽUPNI OGLASI - 01. listopada 2017. / 26. NEDJELJA KROZ GODINU

1.    U tjednu koji je pred nama slavimo
u ponedjeljak – sv. Anđeli Čuvari
u srijedu – sv. Franjo Asiški, redovnik
u subotu – Blažena Djevica Marija od krunice
u nedjelju – 27. NEDJELJA KROZ GODINU; sv. Mise ovdje u crkvi su u redovitom terminu u 8, 10 i 18 sati; na groblju Gradac u 11 sati
2.    U petak, 06. listopada je Prvi petak; prije sv. Mise bit će prilika za ispovijed a nakon sv. Mise imat ćemo klanjanje pred Presvetim oltarskim sakramentom.
3.    Od katoličkog tiska stigao je novi broj Katoličkog tjednika koji je između ostalog donosi: u uvodniku – o socijalnoj pravdi; sa susreta dijecezanskih svećenika; razmišljanje – odgojem u nadi pobijediti strah; sad je pravo vrijeme – poticaj za neodgađanje; pozitivno i lijepo – radost izgradnje crkve u Tanzaniji… pa ove i druge zanimljive vijesti, razmišljanja možete pročitati u novom tjedniku kojeg možete kupiti u župnom uredu.
4.    Vjeronauk je redovito kao i dogovoreni termini i probe
5.    Darovi za crkvu i godižbinu - pročitati
6.    Mise kroz tjedan – pročitati
7.    Dragi vjernici želim već danas najaviti kako ćemo u nedjelju 15. listopada pod Sv. Misom u 10 sati obilježiti i zahvaliti Bogu za 50 godina od dolaska ali i djelovanja sestara Uršulinki u našoj župnoj zajednici. Svakako veliki jubilej na kojem treba zahvaliti Bogu ali i sestrama na svemu onom što su u ovom vremenu činile a i čine. Pozivam da dođemo na ovu sv. Misu i svojim dolaskom zahvalimo i sjetimo se svih sestara koje su nesebično, zauzeto i požrtvovno radile sa generacijama vaše djece te ih odgajale da budu ljudi i vjernici. Vjerujem kako nas tolike lijepe stvari vezuju za njih pa svojim dolaskom zahvalimo Bogu za njih i sve dobro po njima učinjeno. Sv. Misu će predvoditi msgr. Tomo Vukšić, vojni ordinarij.