ŽUPNI OGLASI - 30. kolovoza 2015. / 22. NEDJELJA KROZ GODINU

1.    U tjednu koji je pred nama slavimo
u četvrtak – sv. Grgur Veliki, papa i crkveni naučitelj
u nedjelju – 23. nedjelja kroz crkvenu godinu, sv. Mise u našoj župnoj crkvi su u 8, 10, 18 sati; na filijali Drivuša u 12 sati
2.    U petak, 04. rujna je Prvi petak. Prije sv. Mise bit će prilika za ispovijed a nakon sv. Mise imat ćemo klanjanje pred Presvetim oltarskim sakramentom.
3.    Od katoličkog tiska stigao je novi broj Katoličkog tjednika koji između ostalog donosi: u uvodniku – o vjetrovima istine; o proslavi Velike Gospe u našoj nadbiskupiji; razmišljanje – poruka života bl. Miroslava Bulešića; reportaža o župi Podhum kod Livna; razmišljanje – ljudske oči; pa ove i druge zanimljive vijesti i informacije o događanjima u crkvi možete pročitati u novom broju Katoličkog tjednika kojeg možete uzeti u župnom uredu.
4.    Darovi za crkvu i godižbinu.
5.    Mise kroz tjedan.
6.    Brak u crkvi žele sklopiti: Mirko Vidović rođen 13. 12. 1989.  u Sarajevu  od oca Zdenka i majke Anđelke rođ. Bošnjak i Ivana Dunđer rođena 31. 07. 1984. u Zenici od oca Nike i majke Marije rođ. Pojavnik. Žele se vjenčati 05. rujna 2015. godine ovdje u crkvi pod sv. Misom u 18 sati.
7.    Župni ured obavještava kako će u subotu, 05. rujna sa početkom u 1830 sati započeti susreti Franjevačke mladeži pa pozivaju sve zainteresirane da dođu na ovaj prvi susret. Više o ovome imate izvješeno na oglasnoj ploči.
8.    U proteklom tjednu umrli su naši župljani +Katalin Hrgić koja je umrla 24. kolovoza a ukopana 26. kolovoza na groblju Crkvica; +Marija Palavra koja je umrla 27. kolovoza a ukopana 29. kolovoza na groblju Križ; +Drago Vidović, koji je umro 14. kolovoza a ukopan 29. kolovoza na groblju Gradac;  Sjetimo ih se u svojim molitvama. Pokoj vječni daruj im Gospodine!