ŽUPNI OGLASI - 18. listopada 2015. / MISIJSKA NEDJELJA

1.    U tjednu koji je pred nama slavimo
u četvrtak – sv. Ivan Pavao II., papa
u nedjelju – 30. nedjelja kroz crkvenu godinu, sv. Mise u našoj župnoj crkvi su u 8, 10, 17 sati; i na groblju Križ u 11 sati.
2.    Idući vikend  odnosno sa subote na nedjelju prelazimo na zimsko računanje vremena tj. potrebno je vratiti sat sa 3 na 2 sata. Iduće nedjelje večernja sv. Misa je u 17 sati.
3.    Od katoličkog tiska stigao je novi broj Glasa koncil i Katoličkog tjednika koji između ostalog donosi: u uvodniku – o istini ili istom; Papina poruka za Svjetski misijski dan; intervju s Borisom Dabom, misionarom u Zambiji; reportaža o Nacionalnoj upravi Papinskih misijskih djela u BiH; o križnom put kršćana danas u Saudijskoj Arabiji; te o našim misionarima po svijetu… pa ove i druge zanimljive vijesti i informacije o događanjima u crkvi možete pročitati u novom broju Katoličkog tjednika kojeg možete uzeti u župnom uredu.
4.    Darovi za crkvu i godižbinu.
5.    Mise kroz tjedan.
6.    Vjeronauk je prema rasporedu, proba velikog zbora je utorkom nakon večernje sv. Mise, proba zbora za djecu i mlade je nedjeljom u 9 sati.
7.    Pozivaju se svi građani koji imaju Hrvatsko državljanstvo a žele sudjelovati na predstojećim izborima 7. i 8. studenoga da izvrše registraciju za glasanje. Registrirati se možete u HKD Napredak svakim radnim danom od 11 do 13 sati i četvrtkom od 17 do 19 sati do 27. listopada ove godine. Na same dane izbora bit će organiziran prijevoz na biračko mjesto u Sarajevo pa se prilikom registracije pribilježite i za prijevoz.