ŽUPNI OGLASI - 16. kolovoz 2015. / 20. NEDJELJA KROZ GODINU

1.    U tjednu koji je pred nama slavimo
u četvrtak – sv. Bernard, opat i crkveni naučitelj
u petak – sv. Pio X., papa
u subotu – Blažena Djevica Marija Kraljica
u nedjelju – 21. nedjelja kroz crkvenu godinu, sv. Mise u našoj župnoj crkvi su u 8, 10, 18 sati; na filijali Drivuša nema mise  
2.    Od katoličkog tiska stigao je novi broj Katoličkog tjednika. U novom broju KT  između ostalog možete pročitati: u uvodniku – o BDM i njezinim pobjedama: razmišljanje o kršćanskom moralu; intervju s mons. Ratkom Perićem na temu Gospe; reportaža o Gospinom svetištu u Sinju; o župama posvećenim BDM u BiH; dogmatske razlike o Mariji u katoličanstvu i pravoslavlju…  pa ove i druge zanimljive vijesti i informacije možete pročitati u ovom Katoličkom tjedniku kojeg možete uzeti u župnom uredu.
3.    Darovi za crkvu i godižbinu.
4.    Mise kroz tjedan.
5.    Udruge Domovinskog rata HVO Zenice pozivaju da se sjetimo prve žrtve i svih drugih žrtava HVO-a u utorak, 18. kolovoza na mjesnom groblju u Čajdrašu u 10:30 sati; u 11 sati bit će sv. Misa a nakon toga druženje u vojnički ručak u dvorištu crkve u Čajdrašu.
6.    Brak u crkvi žele sklopiti: Igor Prkić rođen 15. 09. 1988. godine u Zenici od oca Josipa i majke Dubravke Joldžić i Jasmina Hrnjić rođena 20. 04. 1987. godine u Zenici od oca Jasmina i majke Fadile Halilović. Žele sve vjenčati ovdje u crkvi 22. kolovoza 2015. godine.
7.    Udruga Prijatelji KŠC sv. Pavao organizira i poziva sve bivše učenike na V. susret bivših učenika Katoličkog školskog centra koji će biti 29. kolovoza s početkom u 17 sati. Prijave su do 26. kolovoza na e mail: upc.zenica@gmail.com. Više informacija imate na oglasnoj ploči.
8.    U proteklom tjednu umrla je naša župljanka Anđa Šimić, koja je umrla 10. kolovoza a ukopana 11. kolovoza na groblju Prašnice. Sjetimo je se u svojim molitvama. Pokoj vječni daruj joj Gospodine!