ŽUPNI OGLASI - 12. travnja 2015. / NEDJELJA BOŽANSKOG MILOSRĐA

1.    U tjednu koji je pred nama slavimo
u nedjelju – 3. USKRSNA NEDJELJE, sv. Mise u našoj župnoj crkvi su u 8, 10, 18 sati;  na filijali Drivuša u 10 sati.
2.    Od katoličkog tiska imamo brojeve od prošlog tjedna koji su dvobroj pa ovaj tjedan nemamo novi katolički tisak.
3.    U subotu, 18. travnja je krizma za sve zeničke župe u Klopču u 11 sati koju će podijeliti  mons. Tomo Vukšić, vojni ordinariji. Dan prije, u petak 17. travnja bit će zajednička ispovijed za sve krizmanike, roditelje i kumove u Klopču u 16 sati. Nakon ispovijedi bit će proba te ćete dobit ostale informacije. Svi koji ste u mogućnosti dođite taj dan na sv. Misu u Klopče u 11 sati.
4.    Darovi za crkvu i godižbinu.
5.    Mise kroz tjedan.
6.    Obavijest o akciji – pročitati
7.    Obavještavamo Vas da Caritasov vrtić počinje sa radom od sutra, 13. travnja u 7 sati.
8.    Brak u crkvi žele sklopiti: Igor Tubak, rođen 05. 05. 1981. u Zenici od oca Krune i majke Milke rođ. Vidljinović i Monika Muškić rođena 24. 04. 1985. u Zenici od oca  Gorana i majke Željke rođ. Oreb. Žele se vjenčati 18. travnja ovdje u crkvi.
9.    Brak u crkvi su sklopili: Bruno Kokić rođen 22. 10. 1977. u Zenici od oca Ante i majke Ivke rođ. Grebenar i Tatjana Milošević rođ. 20. 09. 1975. u Švicarskoj od oca Marka i majke Nade rođ. Pećanin. Vjenčali su se jučer u našoj crkvi.
10.    Vjeronauka idući tjedan nema radi krizme u Klopču.
11.    Udruga Prijatelja KŠC Sv. Pavao organizira tradicionalnu donatorsku večer 24. travnja u sportskoj dvorani KŠC-a. Ulaznice se mogu kupiti u tajništvu škole svakim danom od 9-15 sati po cijeni od 12 KM. U ovu cijenu uključena je večera, piće i zabava. U programu sudjeluje Nemoguće vruće i Duo bend a predviđena je i bogata tombola pa svi koji žele pomoći neka sudjeluju u ovoj večeri jer prihodom se pomažu učenici koji su u potrebi.
12.    Dragi vjernici vjerujem kako ste već svi čuli kako nam papa Franjo dolazi u jednodnevni posjet 06. lipnja u Sarajevo gdje će između ostalog slaviti sv. Misu u 11 sati. Svi oni koji žele ići trebaju se prijaviti u župni ured do 01. svibnja zbog organizacije i karata. Tako da će se teško moći prijaviti poslije ovog termina. Karta je 10 KM. Pa svi vi koji planirate ići prijavite se na vrijeme.
13.    U srijedu, 15. travnja je spomen dan na četvoricu poginulih pripadnika HVOa koji su ubijeni u Podbriježju. U 8 sati bit će sv. Misa u crkvi sv. Ilije a 9 sati polaganje vijenaca na njihovom spomen obilježju u Podbriježju. Pozivamo sve koji mogu da sudjeluju ovom spomenu.