ŽUPNI OGLASI - 12. srpnja 2015. / 15. NEDJELJA KROZ GODINU

1.    U tjednu koji je pred nama slavimo
u srijedu – sv. Bonaventura, biskup i crkveni naučitelj
u nedjelju – 16. nedjelja kroz crkvenu godinu, sv. Mise u našoj župnoj crkvi su u 8, 10, 18 sati; na filijali Drivuša u 10 sati
2.    Od katoličkog tiska stigao je novi broj Glasa koncila, Svjetlo riječi, Glasnik srca Isusova i Marijina i Katolički tjednik. U novom broju KT  između ostalog možete pročitati: u uvodniku – kad nenormalno postane normalno, reportaža o župi u Srednjoj Slatini; proslavljen Papin dan; razmišljanje – kršćani se moraju razbuditi i braniti istinu; svi ovogodišnji mladomisnici Crkve u Hrvata; u rubrici o obitelji – propaganda koja nas udaljava od ljudi… pa ove i druge zanimljive vijesti i informacije možete pročitati u ovom Katoličkom tjedniku kojeg možete uzeti u župnom uredu.
3.    Darovi za crkvu i godižbinu.
4.    Mise kroz tjedan.
5.    Brak u crkvi žele sklopiti: Ivan Anić rođen 06.05.1989. u Zenici od oca Drage i majke Brankice rođ. Lauš i Monika Vuković rođena 16.04.1990. od oca Marinka i majke Marine rođ. Akrapović. Žele se vjenčati ovdje u crkvi 17. srpnja.
6.    U proteklom tjednu umrli su naši župljani Boris Krišto koji je umro 07. srpnja a ukopan 09. srpnja na groblju Križ; i Marko Čolak koji je umro 08. srpnja a ukopan 10. srpnja na groblju Crkvica. Pokoj vječni daruj im Gospodine!