ŽUPNI OGLASI - 10. svibnja 2015. / 6. USKRSNA NEDJELJA

1.    U tjednu koji je pred nama slavimo
u utorak – sv. Leopold Bogdan Mandić, prezbiter
u četvrtak – UZAŠAŠĆE GOSPODINOVO, SPASOVO, svetkovina: sv. Mise u našoj župnoj crkvi su u 8 i 18 sati.
u nedjelju – 7. USKRSNA NEDJELJA, sv. Mise u našoj župnoj crkvi su u 8, 10, 18 sati;
2.    Iduće nedjelje pod misom u 10 sati bit će podijeljen sakrament Prve pričesti našim ovogodišnjim prvopričesnicima kojih ima 12. Zato ćemo u subotu u 16 sati imati ispovijed za prvopričesnike i njihove roditelje koji se mogu ispovjediti.
3.    Od katoličkog tiska stigao je novi broj Glasa koncila, Svjetla riječi, Glasnik srca Isusova i Marijina i Katolički tjednik. U novom broju Katoličkog tjednika možete pročitati: u uvodniku – iskorjenjujući zlo;  s hodočašća u Olovo; reportaža o župi u Tomislavgradu; o križnom puta kršćana u Svetoj zemlji; osvrt na 70. obljetnicu svršetka 2. svjetskog rata… ove i druge zanimljive vijesti i informacije možete pročitati u novom Katoličkom tjedniku kojeg možete uzeti u župnom uredu.
4.    Darovi za crkvu i godižbinu.
5.    Mise kroz tjedan.
6.    Vjeronauk je idući tjedan prema rasporedu kao i dogovoreni susreti i probe.
7.    U srijedu, 13. svibnja bit će promocija 2. izdanja knjige Povijest religija od don Ante Ledića u Općinskoj sali s početkom u 1830 sati u organizaciji Medžlisa islamske zajednice pa svi koji su u mogućnosti neka dođu na ovu promociju.
8.    Još danas primamo prijave za hodočašće u Maglaj sv. Leopoldu Bogdanu Mandiću. Polazak je na sam dan 12. svibnja u 9 sati ovdje ispred crkve. Cijena povratne karte je 7 KM.
9.    U proteklom tjednu umrla je naša župljanka: ANKA FIDLER, koja je umrla 06. svibnja a ukopana 08. svibnja na groblju Crkvica; Pokoj vječni daruj im Gospodine!