ŽUPNI OGLASI - 08. veljače 2015. / 5. NEDJELJA KROZ GODINU

1.    U tjednu koji je pred nama slavimo:

u ponedjeljak – sv. Skolastika, djevica
u utorak – bl. Alojzije Stepinac, biskup i mučenik
u srijedu – 4. Devetnica u čast sv. Josipa. Krunica je u 16 sati a sv. Misa u 16:30 sati.
u nedjelju – 6. NEDJELJA KROZ GODINU, sv. Mise u našoj župnoj crkvi su u 8, 10, 17 sati;  na filijali Drivuša u 10 sati.
2.    Od katoličkog tiska stigao je novi broj Glasa koncila i Katoličkog tjednika. U novom broju KT, između ostalog, možete pročitati: u uvodniku – o Franjinom izboru; Nuncij i Kardinal o Papinom dolasku u BiH; intervju s Luigiem Pezzutom povodom Papinog dolaska; reportaža o Gradišću i Hrvatima u koji tu žive; Papin poruka za Svjetski dan bolesnika; iz rubrike zov misija – razgovor s don Dankom Litrićem koji djeluje 30 godina u misijama; ove i druge zanimljive vijesti i razmišljanja možete pročitati u novom KT kojeg možete kupiti u župnom uredu.
3.    Darovi za crkvu i godižbinu. 
4.    Mise kroz tjedan.
5.    Vjeronauk je idući tjedan prema rasporedu kao i dogovoreni susreti i probe.
6.    KŠC sv. Pavao u Zenici poziva na evidentiranje učenika za upis u prvi razred devetogodišnjeg osnovnog školovanja za školsku 2015/16. U prvi razred upisuju se djeca koja će 01. ožujka 2015. godine navršiti 5 godina i 6 mjeseci. Evidentiranje djece  može se obaviti kod pedagoginje Marijane Milinović od 02 . veljače do 20. veljače u vremenu od 11 do 13 sati svakim radnim danom. Za evidentiranje djece potrebno je donijeti samo rodni list. Djecu nije potrebno dovoditi. 
7.    Udruženje poljoprivrednih proizvođača „Plodovi zemlje“ pozivaju na takmičenje kvalitete prirodnih rakija i drugih pića koje će se održati 15. veljače s početkom u 12 sati. Propozicije natjecanja imate izvješene na oglasnoj ploči.
8.    Hrvatska mladež organizira i poziva mlade na zabavu povodom Valentinova, dana zaljubljenih, u subotu 14. veljače s početkom u 19 sati u Hrvatskom domu. Karte su besplatne ali obvezatne i možete ih uzeti u HKD Napredak. Hrana i piće o vlastitom trošku.
9.    Uplaćene su Velike mise za + SARAFINU AKRAPOVIĆ, mise je uplatio suprug s djecom.
10.    U proteklom tjednu umrla je naša župljanka SARAFINA AKRAPOVIĆ, koja je umrla 02. veljače a ukopana 03. veljače, na groblju Gradac; MARA KAJIĆ koja je umrla 05. veljače a ukopana 06. veljače na groblju Gradac. Pokoj vječni daruj im Gospodine.