ŽUPNI OGLASI - 05. srpnja 2015. / 14. NEDJELJA KROZ GODINU

1.    U tjednu koji je pred nama slavimo
u ponedjeljak – sv. Marija Goretti, djevica i mučenica
u četvrtak – bl. Marija od Propetog Isusa Petković, redovnica i zaštitnica misija u BiH
u subotu – sv. Benedikt, opat i zaštitnik Europe
u nedjelju – 15. nedjelja kroz crkvenu godinu, sv. Mise u našoj župnoj crkvi su u 8, 10, 18 sati; na filijali Drivuša u 10 sati
2.    Od katoličkog tiska stigao je novi broj Glasa koncila i Katolički tjednik. U novom broju KT  između ostalog možete pročitati: u uvodniku – o svjetionicima istine; sa svećeničkog ređenja – zaređeno 10 novih svećenika u našoj Nadbiskupiji; o proslavama sv. Ive; reportaža o župi Grebnice; iskustvo misijskog puta na Haitiju; o križno putu kršćana danas u Burmi… pa ove i druge zanimljive vijesti i informacije možete pročitati u ovom Katoličkom tjedniku kojeg možete uzeti u župnom uredu.
3.    Darovi za crkvu i godižbinu.
4.    Mise kroz tjedan.
5.    Brak u crkvi žele sklopiti: Toni Pojavnik rođen 05.02.1991. u Zenici od oca Ante i majke Latife rođ. Hercegovac i Valentina Vuleta rođena 24.11.1995. u Novoj Biloj od oca Dragana i majke Marine rođ. Budić. Žele se vjenčati ovdje u crkvi 11. srpnja.
6.    Nadbiskupijski centar za pastoral mladi u Sarajevo otvorio je dom za studente. Pa oni koji će studirati u Sarajevu mogu aplicirati za smještaj. Koji su uvjeti i što i na koji način možete provjeriti u župnom uredu ili web stranici centra.
7.    U proteklom tjednu umro je naš župljanin Anto Vidović, koji je umro 30. lipnja a ukopan 01. srpnja na groblju Prašnice. Pokoj vječni daruj mu Gospodine!