ŽUPNI OGLASI - 04. siječnja 2015. / 2. NEDJELJA PO BOŽIĆU

1. U tjednu koji je pred nama slavimo:

u utorak – BOGOJAVLJENJE, SVETA TRI KRALJA, VODOKRŠĆE; sv. Mise u našoj župi su 8 i 17 sati. Pod obje sv. Mise ćemo blagosloviti vodu i sol koju ćete ponijeti u svoje domove te je koristiti za blagoslove. Kako ne bi stvarali gužvu i nepotrebno prolijevali blagoslovljenu vodu, svi donesite sa sobom vodu i sol koju ću blagosloviti. Na ovaj dan skuplja se jedna milostinja koja se dostavlja fondu sv. Djetinjstva u Vatikan te se iz njega financiraju humanitarni projekti usmjereni prema djeci.
u nedjelju – NEDJELJA KRŠTENJA GOSPODINOVA, sv. Mise u našoj župnoj crkvi su u 8, 10, 17 sati;  na filijali Drivuša u 10 sati
2. Završili smo s blagoslovom obitelji. Oni koji nisu bili doma a žele da se obavi blagoslov neka se prijave u župni ured za naknadni blagoslov. Sv. Mise su ponovno u 17 sati.
3. Od katoličkog tiska imamo prošli broj koji je bio dvobroj pa oni koji žele kupiti neka navrate u župni ured. Ovom prilikom pozivam sve pretplatnike  da u župnom uredu potvrde ili odjave svoju pretplatu za 2015. godinu. Pozivam i sve druge koji to žele postati da učine isto. Za naš rast u vjeri potrebno je čitati i vjersku literaturu koja nam donosi smjernice i stavove crkve što možemo svakako pročitati i u Katoličkom tjedniku. Toliko ih ima te vjerujem kako možemo nešto pronaći i za sebe. Nemojmo tisak promatrati samo kroz trošak nego i kroz rast u vjeri te onaj koji bi volio čitati a nije u mogućnosti neka se prijavi jer će moći čitati darežljivošću dobrih ljudi.
4. Darovi za crkvu i godižbinu. 
5. Mise kroz tjedan.
6. Obavijest za groblje Križ - pročitati
7. Obavijest za groblje Gradac – pročitati
8. U subotu, 10. siječnja s početkom u 9:30 sati bit će susret mladih u našoj župi za sve mladiće i djevojke koji žele rasti u vjeri i zajedništvu. vlč. Jakov Kajinić imat će predavanje na temu Marijina poniznost, te radionice u kojima će mladi moći izraziti svoja razmišljanja. Susret završava sv. Misom u 17 sati. Pozivam sve mlade na ovaj susret u kojem će sudjelovati i mladi iz Rovinja, Zagreba, Varaždina i Slavonskog Broda. A vas dragi vjernici, malo stariji, sve pozivam na sv. Misu u 17 sati.
9. U proteklom tjednu umrli su naši župljani  DRAGICA GRGEC koja je umrla 28. prosinca a ukopana 29. prosinca na groblju Križ; BRANKO ČURČIĆ koji je umro 28. prosinca a ukopan 30. prosinca na groblju Crkvica; SLAVICA – SLAVKA MILEŠIĆ koja je umrla 30. prosinca a ukopana 03. siječnja na groblju Podbrežje. Pokoj vječni daruj im Gospodine!