ŽUPNI OGLASI - 04. listopada 2015. / 27. NEDJELJA KROZ GODINU

1.    U tjednu koji je pred nama slavimo
u srijedu – Blažena Djevica Marija od krunice
u nedjelju – 28. nedjelja kroz crkvenu godinu, sv. Mise u našoj župnoj crkvi su u 8, 10, 18 sati; na groblju Ravne Njive u 11 sati
2.    Od katoličkog tiska stigao je novi broj Glasa koncila, Svjetlo Riječi i Katoličkog tjednika koji između ostalog donosi: u uvodniku – o prorocima danas; sa sabora dijecezanskih svećenika naše nadbiskupije; pregled Papina posjeta Kubi i SAD-u; razmišljanje – značenje i važnost sv. Franje; reportaža o župi Rotimlja; razgovor s vlč. Markom Jukićem, mladim svećenikom koji odlazi u misije u Južnu Ameriku; pa ove i druge zanimljive vijesti i informacije o događanjima u crkvi možete pročitati u novom broju Katoličkog tjednika kojeg možete uzeti u župnom uredu.
3.    Darovi za crkvu i godižbinu.
4.    Mise kroz tjedan.
5.    Vjeronauk je prema rasporedu, proba velikog zbora je utorkom nakon večernje sv. Mise, proba zbora za djecu i mlade je nedjeljom u 9 sati.
6.    Ženidbeni navještaj: brak u crkvi žele sklopiti: Dragan Jelić rođen 18.06.1979. u Plavuzi od oca Joze i majke Anđe rođ. Glibušić i Branka Batarilo rođena 23.07.1983. u Zenici o oca Petra i majke Ivke rođ. Kustura. Žele se vjenčati u župi sv. Josipa Radnika u Domanovićima. Želimo im svaki Božji blagoslov.
7.    10. listopada je 10., jubilarno hodočašće vjernika Vrhbosanske nadbiskupije u Gospino svetište u Marija Bistricu. BDM nas okuplja kao svoju djecu kako bi joj se uvijek iznova preporučili pod zagovor i molili milosti potrebne za zemaljski život. Cijena povratne karte je 40 KM a polazak bi bio na sam dan 10. lipnja u 3:30 sati ovdje ispred crkve. Svi koji žele hodočastiti trebaju se prijaviti u župni ured do 08. listopada. Sv. Misa je u 11 sati a u 14:30 sati je Križni put nakon kojeg bi bio povratak kući. Granica se može preći samo sa važećom putovnicom.