ŽUPNI OGLASI - 03. svibnja 2015. / 5. USKRSNA NEDJELJA

1.    U tjednu koji je pred nama slavimo
u nedjelju – 6. USKRSNA NEDJELJA, sv. Mise u našoj župnoj crkvi su u 8, 10, 18 sati;  blagoslov polja na groblju Prašnice u 11 sati
2.    Od katoličkog tiska stigao je novi broj Glasa koncila i Katolički tjednik. U novom broju Katoličkog tjednika možete pročitati: u uvodniku – hoće li nestati Hrvata; sa susreta katoličkih obitelj: brak i obitelj su najdragocjenija dobra čovječanstva; reportaža o svetištu u Olovu; briga o djeci dok odrastaju; ove i druge zanimljive vijesti i informacije možete pročitati u novom Katoličkom tjedniku kojeg možete uzeti u župnom uredu.
3.    Darovi za crkvu i godižbinu.
4.    Mise kroz tjedan.
5.    Vjeronauk je idući tjedan prema rasporedu kao i dogovoreni susreti i probe.
6.    Završili smo s prijavama za susret s Papom u Sarajevu 06. lipnja.
7.    U tijeku je akcija prikupljanja sredstava za novu elektrifikaciju zvona i novi razglas u crkvi.
8.    12. svibnja slavimo sv. Leopolda Bogdana Mandića. Jedino svetište posvećeno ovom svecu u našoj Nadbiskupiji je u našem dekanatu u Maglaju. Zato ćemo organizirati hodočašće za sve one koji žele hodočastiti ovom velikom hrvatskom svecu. Svečana sv. Misa je u 11 sati. Svi koji žele hodočastiti mogu se prijaviti u župni ured do 10. svibnja. Cijena povratne karte je 7 KM. Polazak je na sam dan, 12. svibnja u 9 sati ovdje ispred crkve a povratak prema dogovoru.
9.    U proteklom tjednu umrli su naši župljani: LJUBICA JONJIĆ, koja je umrla 27. travnja a ukopana 29. travnja na groblju Crkvica; i KRUNOSLAV DUSPARA, koji je umro 26. travnja a ukopan 30. travnja na groblju Crkvica. Pokoj vječni daruj im Gospodine!