ŽUPNI OGLASI - 01. veljače 2015. / 4. NEDJELJA KROZ GODINU

1.    U tjednu koji je pred nama slavimo:

u ponedjeljak – PRIKAZANJE GOSPODINOVO, SVIJEĆNICA; sv. Mise ovdje u crkvi su u 8 i 17 sati. Pod obje sv. Mise imat ćemo blagoslov svijeća.
u utorak – sv. Blaž, biskup i mučenik; nakon sv. Mise bit će blagoslov grla ili grličanje pa pozivam sve koji to žele da dođu na sv. Misu.
u srijedu – 3. Devetnica u čast sv. Josipa. Krunica je u 16 sati a sv. Misa u 16:30 sati.
u četvrtak – sv. Agata, djevica i mučenica
u petak – sv. Pavao Miki i drugovi, mučenici; ujedno prvi petak. Prije sv. mise bit će prilika za ispovijed a nakon sv. Mise imat ćemo klanjanje Presvetom oltarskom sakramentu. 
u nedjelju – 5. NEDJELJA KROZ GODINU, sv. Mise u našoj župnoj crkvi su u 8, 10, 17 sati;  na filijali Drivuša u 10 sati
2.    Od katoličkog tiska stigao je novi broj Glasa koncila i Katoličkog tjednika. U novom broju KT, između ostalog, možete pročitati: u uvodniku – radost redovništva; poruka za Dan života; intervju sa s. Ivkom Lučić, odgojiteljicom novakinja; reportaža o Vinkovcima; projekti mladih – klik za zdravlje; imati život i davati život – razmišljanje… ove i druge zanimljive vijesti i razmišljanja možete pročitati u novom KT kojeg možete kupiti u župnom uredu.
3.    Darovi za crkvu i godižbinu. 
4.    Mise kroz tjedan.
5.    Vjeronauk je idući tjedan prema rasporedu kao i dogovoreni susreti i probe.
6.    KŠC sv. Pavao u Zenici poziva na evidentiranje učenika za upis u prvi razred devetogodišnjeg osnovnog školovanja za školsku 2015/16. U prvi razred upisuju se djeca koja će 01. ožujka 2015. godine navršiti 5 godina i 6 mjeseci. Evidentiranje djece  može se obaviti kod pedagoginje Marijane Milinović od 02 . veljače do 20. veljače u vremenu od 11 do 13 sati svakim radnim danom. Za evidentiranje djece potrebno je donijeti samo rodni list. Djecu nije potrebno dovoditi. 
7.    Udruženje poljoprivrednih proizvođača „Plodovi zemlje“ pozivaju na takmičenje kvalitete prirodnih rakija i drugih pića koje će se održati 15. veljače s početkom u 12 sati. Propozicije natjecanja imate izvješene na oglasnoj ploči.
8.    U proteklom tjednu umrla je naša župljanka JOZEFINA VIDOVIĆ, koja je umrla 31. siječnja a bit će ukopana danas, 01. veljače, na groblju Gradac u 14 sati. Pokoj vječni daruj joj Gospodine.