ŽUPNI OGLASI - 24. studenoga 2013. / NEDJELJA KRISTA KRALJA

1.    U tjednu koji je pred nama slavimo:
subotu, 30. studenoga – sv. Andrija, apostol
nedjelja, 01. prosinca – 1. nedjelja ADVENTA, sv. Mise ovdje u crkvi su 8, 10 i 17 sati; na filijali Drivuša u 9 sati; 
2.    Od katoličkog tiska stigao je novi broj Glasa koncila, Glasnik srca Isusova i Marijina, Svijetlo riječi i Katolički tjednik: u ovom broju Katoličkog tjednika možete pročitati: u uvodniku vjeru pretočiti u život; sjećanje na ubijene fratre u Fojnici 1993.; intervju s don Antom Bakovićem o natalitetu u HR; razmišljanje vjernici su svojim životom misonari ili demisionari; reportaža o župi Vitez; konačno započela gradnja crkve na Grbavici za koju smo skupljali svoj prilog; te zanimljivo o crkvenoj hijerarhiji; ove i druge zanimljive vijesti i informacije možete pročitati u novom broju Katoličkog tjednika kojeg možete uzeti u župnom uredu.
3.    Darovi za crkvu i godižbinu – pročitati. 
4.    Mise kroz tjedan – pročitati.
5.    Vjeronauk je idući tjedan redovito, susret sa srednjoškolcima je subotom nakon večernje sv. Mise; proba velikog zbora je utorkom nakon večernje sv. Mise; četvrtkom i petkom od 10 do 12 sati je dječja igraonica. 
6.    Udruga prijatelja KŠC sv. Pavao kao i svake godine, početkom Adventa, organizira koncert „U susret Božiću“. Ove godine planiraju prirediti koncert u subotu, 30. 11. 2013. godine u amfiteatru škole s početkom u 1830 sati. Gosti koncerta su „Tamburaški vokalni sastav“ iz župe Potoci  - Bijelo polje kod Mostara. Pozivaju sve vjernike da dođu, te na lijep, kulturan i duhovan način započnemo adventsko vrijeme kao pripravu za nadolazeće božićne blagdane. Ulaz je slobodan a moći će se ostaviti dragovoljni prilozi koje će podijeliti najsiromašnijim obiteljima učenika. 
7.    Približava nam se proslava sv. Nikole koju ćemo i ove godine organizirati zajedno kroz prigodni program i podjelu darova. Darove primaju djeca do četvrtog razreda uključivo. Imena djece od prvog do četvrtog razreda koji dolaze na župni vjeronauk imamo kao i imena djece koja dolaze u igraonicu. Zato je potrebno prijaviti manju djecu koju nemamo na popisu. Svi trebaju dobiti kartu u župnom uredu. Gdje i na koji način će biti organizirana proslava bit ćete obaviješteni iduće nedjelje. Svi koji mogu pomoći u organizaciji svojim novčanim prilogom su dobro došli.
8.    U proteklom tjednu umrle su naše župljanke + LJERKA TUBAK, koja je umrla 22. studenoga a ukopana 23. studenoga na groblju Crkvica; IRENA PAJIĆ MARIĆ, koja je, nakon kratke i teške bolesti, umrla 22. studenoga a bit će ukopana danas, 24. studenoga, na gradskom groblju Prašnice u 14 sati. POKOJ VJEČNI DARUJ IM GOSPODINE!

VRHBOSANSKA NADBISKUPIJA
RIMOKATOLIČKI ŽUPNI URED
"SVETI JOSIP"
Strossmayerova 17, ZENICA
Tel / fax. 032/462-106