ŽUPNI OGLASI - 17. studenoga 2013. / 33. nedjelja kroz godinu

1.    U tjednu koji je pred nama slavimo:
četvrtak, 21. studenoga – Prikazanje Blažene Djevice Marije
petak, 22. studenoga – sv. Cecilija, djevica i mučenica
nedjelja, 24. studenoga – nedjelja Krista Kralja, sv. Mise ovdje u crkvi su 8, 10 i 17 sati; na filijali Drivuša u 9 sati; 
2.    Od katoličkog tiska stigao je novi broj Glasa koncila, Glasnik srca Isusova i Marijina, Svijetlo riječi i Katolički tjednik: u ovom broju Katoličkog tjednika možete pročitati: u uvodniku mučenici novo sjeme kršćanstva; sa simpozija o Krunoslavu Draganoviću, svećeniku i povjesničaru; zaključci s zasjedanja BK BiH; reportaža o župi Lukavac; reportaža o obnovi zavjeta naše s. Bertile; te odjeci s humanitarne utakmice na kojoj smo bili… ove i druge zanimljive vijesti i informacije možete pročitati u novom broju Katoličkog tjednika kojeg možete uzeti u župnom uredu.
3.    Darovi za crkvu i godižbinu – pročitati. 
4.    Mise kroz tjedan – pročitati.
5.    Vjeronauk je idući tjedan redovito, susret sa srednjoškolcima je subotom nakon večernje sv. Mise; proba velikog zbora je utorkom nakon večernje sv. Mise; četvrtkom i petkom od 10 do 12 sati je dječja igraonica. 
6.    Udruženje Plodovi zemlje obavještava sve koji se žele baviti uzgojem malina da do konca studenoga traje akcija poticaja od strane općine Zenica. Više informacija i što vam je potrebno imate izvješeno na oglasnoj ploči. 
7.    U proteklom tjednu umrli su naši župljani + RUŽA KAJIĆ, koja je umrla 10. studenoga a ukopana 11. studenoga na groblju Gradac; IVO BABIĆ, koji je umro 11. studenoga a ukopan 13. studenoga na groblju Crkvica.  POKOJ VJEČNI DARUJ IM GOSPODINE!

VRHBOSANSKA NADBISKUPIJA
RIMOKATOLIČKI ŽUPNI URED
             "SVETI JOSIP"
Strossmayerova 17, ZENICA
Tel / fax. 032/462-106