ŽUPNI OGLASI - 10. studenoga 2013. / 32. nedjelja kroz godinu

1.    U tjednu koji je pred nama slavimo:
ponedjeljak, 11. studenoga – sv. Martin Tourski, biskup
utorak, 12. studenoga – sv. Jozafat, biskup i mučenik
četvrtak, 14. studenoga – sv. Nikola Tavelić, prezbiter i mučenik
nedjelja, 17. studenoga – 33. nedjelja kroz godinu, sv. Mise ovdje u crkvi su 8, 10 i 17 sati; na filijali Drivuša u 9 sati; 
2.    Od katoličkog tiska stigao je novi broj Glasa koncila, Glasnik srca Isusova i Marijina i Katoličkog tjednika: u ovom broju Katoličkog tjednika možete pročitati: u uvodniku zašto pisati; sa slavlja svetkovine Svih svetih; reportaža o Boračkom jezeru; razmišljanje kako je brak postao statusni simbol; o pitanjima genetičke tehnologije i kloniranja; reportaža o katolicima u Nemili; razmišljanje – o blago progonjenima zbog pravednosti…ove i druge zanimljive vijesti i informacije možete pročitati u novom broju Katoličkog tjednika kojeg možete uzeti u župnom uredu.
3.    Darovi za crkvu i godižbinu – pročitati. 
4.    Mise kroz tjedan – pročitati.
5.    Vjeronauk je idući tjedan redovito, susret sa srednjoškolcima je subotom nakon večernje sv. Mise; proba velikog zbora je utorkom nakon večernje sv. Mise. Ovom prilikom pozivam sve koji mogu i žele doprinijeti svojim glasom ljepoti sv. Mise da se priključe velikom zboru; četvrtkom i petkom od 10 do 12 sati je dječja igraonica. Dovedite djecu da se igraju, druže i nešto nauče.
6.    U proteklom tjednu je umrla naša župljanka + MILKA MARKOVIĆ, koja je umrla 07. studenoga nakon teške bolesti u kratkom vremenu a ukopana je 09. studenoga na groblju Križ. POKOJ VJEČNI DARUJ JOJ GOSPODINE!

VRHBOSANSKA NADBISKUPIJA
RIMOKATOLIČKI ŽUPNI URED
"SVETI JOSIP"
Strossmayerova 17, ZENICA
Tel / fax. 032/462-106