ŽUPNI OGLASI - 26. svibnja 2019.- 6. USKRSNA NEDJELJA

1.    U tjednu koji je pred nama slavimo:
u četvrtak – UZAŠAŠĆE GOSPODINOVO: SPASOVO; svetkovina; sv. Mise u našoj župnoj crkvi bit će u 8 i 18 sati.
u petak – Pohod Blažene Djevice Marije
u subotu – sv. Justin, mučenik; ujedno Prva subota, molimo taj dan za nova duhovna zvanja
u nedjelju -  7. USKRSNA NEDJELJA; Sv. Mise ovdje u crkvi su u 8, 10 i 18 sati.
2.    U subotu, 01. lipnja je krizma za sve zeničke krizmanike u župi Srca Isusova u Čajdrašu s početkom u 11 sati. Ove godine krizmu će podijeliti mons. Pero Sudar, pomoćni biskup. Pozivam da dođete na slavlje ove sv. Mise te proslavimo ovaj događaj onako kako to i dolikuje: zajedno i svečano. Dan ranije, u petak, 31. svibnja, bit će ispovijed za krizmanike, njihove kumove i roditelje, u Čajdrašu u 1630 sati a nakon toga proba.
3.    Od katoličkog tiska stigao je novi broj Katoličkog tjednika koji između ostalog u novom broju donosi: u uvodniku – smjerokaz pozdrava; s 74. obljetnice Bleiburške tragedije; razmišljanje o bl. Alojziju Stepincu: Svet je, Sveti Oče!; reportaža o jedinoj dominikanskoj župi u BiH; župi Uzvišenja sv. Križa u Klopču; razmišljanje – kad biste me ljubilli... ove i druge zanimljive vijesti, informacije i razmišljanja možete pročitati u ovom broju KT kojeg možete uzeti u župnom uredu.
4.    Darovi za crkvu i godižbinu – pročitati.
5.    Mise kroz tjedan – pročitati.
6.    Vjeronauka idući tjedan neće biti radi krizme u Čajdrašu.
7.    Uplaćene su Velike mise za +Štefica Kajić, mise su uplatila djeca
8.    U proteklom tjednu umrli su naši župljani: +ŠTEFICA KAJIĆ koja je umrla 20. svibnja a ukopana 21. svibnja na groblju Prašnice. i +LJUBAN STEVIĆ koji je umro 20. svibnja a ukopan 22 svibnja na groblju Gradac.  Sjetimo ih se u svojim molitvama. Pokoj vječni daruj im Gospodine!

 

Kategorija: